havadurum

MasterChef’te Şok Eleme! 22 Ekim’de MasterChef’ten Kim Gitti? MasterChef All Star’a Veda Eden İsim Kim Oldu?

MasterChef All Star yarışmasında dün akşam haftanın eleme gecesi gerçekleşti. Eleme potasına giren yedi yarışmacı, şeflerin tabağını yaparak kalmak için mücadele etti. Ancak gecenin sonunda bir isim MasterChef’e veda etmek zorunda kaldı. Peki, MasterChef’te kim elendi? 22 Ekim’de MasterChef’ten kim gitti? MasterChef All Star’a veda eden isim kim oldu? İşte, merak edilen tüm detaylar.

791

MasterChef All Star, TV8 ekranlarında yayınlanan ve Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’nın jüri olduğu yemek yarışması programı. Yarışmada, daha önceki sezonlarda yer alan yarışmacılar, birbirinden zorlu oyunlarla hem bireysel hem de takım olarak performans gösteriyor. Her hafta bir yarışmacının elendiği programda, son olarak 22 Ekim Cumartesi akşamı haftanın eleme gecesi yaşandı. Eleme potasına giren yedi yarışmacı, şeflerin tabağını yaparak kalmak için ter döktü. Ancak gecenin sonunda bir isim MasterChef’e veda etmek zorunda kaldı.

Eleme Potasına Giren Yarışmacılar Kimlerdi?

MasterChef All Star’da bu hafta eleme potasına giren yarışmacılar şunlardı:

  • Azize
  • Kıvanç
  • Eren
  • Cemre
  • Alican
  • Sergen
  • Tanya

Bu yarışmacılardan Azize, Kıvanç ve Eren, hafta içinde oynanan dokunulmazlık oyunlarında kaybederek eleme potasına girmişti. Cemre ise bireysel dokunulmazlık oyununu kaybederek eleme potasına düşmüştü. Alican ve Sergen ise şeflerin oylarıyla eleme potasına gönderilmişti. Tanya ise son anda eleme potasına giren sürpriz isim olmuştu.

Şeflerin Tabağı Nasıldı?

Eleme potasındaki yedi yarışmacı, şeflerin tabağını yaparak kalmak için mücadele etti. Şeflerin tabağı ise ‘kuzu incik’ adlı bir ana yemekti. Yarışmacılar, şeflerin tarifini dinleyerek kuzu inciği pişirmeye başladı. Ancak bu tabakta dikkat edilmesi gereken birçok püf nokta vardı. Kuzu inciğin yumuşacık olması, sosunun lezzetli olması, garnitürünün uyumlu olması gibi konular yarışmacıların başarısını etkiledi.

MasterChef’te Kim Elendi?

Yarışmacılar, şeflerin tabağını yaparak kalmak için ter döktü. Ancak gecenin sonunda bir isim MasterChef’e veda etmek zorunda kaldı. Şefler, yaptıkları tadım sonucunda en başarılı tabağı yapan ismi açıkladı. Bu isim Kıvanç oldu. Kıvanç, elemeden kurtularak MasterChef’te kalmaya devam etti. Diğer altı yarışmacının ise akıbeti belli olmadı. Şefler, en başarısız tabağı yapan ismi açıklamak için geri sayıma başladı. Ancak geri sayım bitmeden program sona erdi. Böylece MasterChef’te kimin elendiği sorusu cevapsız kaldı. MasterChef’te elenen isim, 23 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde belli olacak. (Şerife Turhanlı)

Paylaş