Masterchef’te ilk elenen isim belli oldu! Masterchef’te kim elendi?

TV8 ekranlarında yayınlanan yemek yarışması MasterChef Türkiye'nin son bölümünde elenen ilk yarışmacı belli oldu. Dün akşamki bölümde, Serhat, Deniz, Beyza, Muratcan, Çağlar, Ayşe ve Nigar, eleme potasından çıkmak için kıyasıya mücadele etti.

777

TV8 ekranlarında yayınlanan popüler yemek yarışması MasterChef Türkiye'nin son bölümünde, bu hafta elenen ilk yarışmacı belli oldu. Serhat, Deniz, Beyza, Muratcan, Çağlar, Ayşe ve Nigar, elenmemek için kıyasıya mücadele etti.

İlk Oyunda Yaratıcılık Öne Çıktı

Yarışmanın bu bölümünde, jüri üyeleri Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya, yarışmacılardan Kastamonu siyez unundan yaratıcı tabaklar hazırlamalarını istedi. Gecenin en başarılı tabağını yapan isim Muratcan oldu ve eleme potasında kalmaktan kurtuldu. Muratcan'ın ardından Çağlar ve Nigar da ilk elemeden başarıyla geçti.

Eleme Potasında Kalan İsimler Kimler?

Deniz, Serhat, Ayşe ve Beyza, eleme potasında ikinci tura kalan isimler oldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde, Beyza'nın hazırladığı tabak, jüri tarafından en iyi olarak değerlendirildi ve Beyza elenmekten kurtuldu. Ayşe'nin tabağı ise eleme potasından çıkmasına yetmedi.

Masterchef’te Elenen İsim Kim Oldu?

Sonuç olarak, MasterChef Türkiye’de bu hafta hayallerine veda eden isim Serhat oldu. Serhat, eleme sonrası şu sözleri söyledi: “Aşçı yalan söylemez. Benim buradaki en büyük problemim mükemmeliyetçilik. Geldiğim günden beri herkese yardımcı olmaya çalışırken kendimi de unuttum. Adaptasyon sürecinde kendimi unuttum. Zaten içime sinmemişti. Ben öyle bir tabağı önünüze koymak istemiştim. Bundan sonra kesinlikle Türk mutfağı çalışacağım.”

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş