MasterChef'te Heyecan Dorukta! Dokunulmazlığı Kazanan Takım Kim Oldu?

MasterChef Türkiye'de kıyasıya mücadele sürüyor! Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu, yarışmacıları zorlu bir sınava tabi tuttu. Peki, bu hafta dokunulmazlığı kim kazandı? Eleme potasına kimler girdi? İşte detaylar...

430

MasterChef Türkiye'de haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu büyük bir heyecanla tamamlandı. Mavi ve Kırmızı takımlar, şeflerin verdiği zorlu görevde kıyasıya mücadele etti. Peki, bu mücadeleden galip çıkan kim oldu? Eleme potasına kimler girdi? İşte detaylar...

Mavi Takım Zaferi

Bu haftaki dokunulmazlık oyununda şefler, yarışmacılardan tepsi mantı yapmalarını istedi. Mutfakta yaşanan kıyasıya mücadele sonucunda, Mavi takım 4-3'lük skorla zafere ulaştı. Bu sonuçla birlikte, Kırmızı takım eleme potasına adım atmış oldu.

Bireysel Dokunulmazlığın Sahibi Kim Oldu?

Kırmızı takımda bireysel dokunulmazlık için verilen mücadelede, en başarılı yemeği yapan isim Emre oldu. Emre, kazandığı bu dokunulmazlıkla eleme potasından kurtuldu.

Eleme Potasına Kimler Girdi?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Emre, üçüncü eleme adayı olarak Zübeyde'yi seçti. Kırmızı takımın oylaması sonucunda ise dördüncü eleme adayı Çağlar oldu. Böylece, Zübeyde ve Çağlar, bu hafta eleme potasında yer alan isimler oldu.

Yeni Hafta, Yeni Takımlar!

MasterChef'te yeni haftaya yeni takımlarla başlandı. İşte takımların son durumu:

  • Mavi Takım: Onur (Kaptan), Muratcan, Semih, Eda, Nigar, Nevzat, Şirin, Beril, Hakan, Ümmühan
  • Kırmızı Takım: Beyza (Kaptan), Kaan, Emre, Alper, Kerem, Ayşe, Zübeyde, Ezgi, Zeynep, Çağlar
(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş