MasterChef'te Eleme Adayı Kim Oldu? 19 Eylül'de Potaya Kim Girdi? İşte İsimler!

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye 2024'te bu akşam nefes kesen bir takım oyunu oynandı. Haftanın üçüncü takım oyununu kaybeden Kırmızı takım, dokunulmazlık oyunu için mutfağa geri döndü. Her hafta yedi eleme adayının belirlendiği yarışmada, bu akşam kimin eleme potasına girdiği ve dokunulmazlık oyununun kazananı merak konusu oldu. Peki, bu akşam bireysel dokunulmazlığı kim kazandı ve eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...

314

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye 2024 yarışmasında bu akşam haftanın üçüncü takım oyunu oynandı ve heyecan doruktaydı. Kıran kırana geçen mücadelenin ardından dokunulmazlık oyunu oynandı ve eleme adayı belli oldu. Peki, bu akşam dokunulmazlığı kazanan isim kim oldu, eleme adayı kim seçildi? İşte detaylar…

MasterChef’te Bu Akşam Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Bu haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununda, yarışmacılar kalamar kullanarak en yaratıcı tabaklarını hazırladılar. Mavi takım dokunulmazlığı kazanırken, bireysel dokunulmazlık için yarışan kırmızı takım üyeleri arasında nefes kesen bir mücadele yaşandı. Potaya girmemek için tüm hünerlerini sergileyen yarışmacılar arasında, en iyi üç tabağı Zübeyde, Hakan ve Semih hazırladı.

Bireysel Dokunulmazlığı Kazanan İsim Belli Oldu!

Yarışmada bireysel dokunulmazlık oyununun kazananı Semih oldu. Semih, böylece yarışmadaki ikinci dokunulmazlığını kazanarak kendini eleme potasından korumayı başardı. Dokunulmazlık sonrası yaptığı açıklamada Semih, Mehmet Şef ile yaşadığı küçük bir tartışmaya da değindi. "Gerçekten art niyetli bir durum yoktu. Arada mimiklerim böyle yansıyor sanırım. Özür dilerim." sözleriyle durumu açıkladı.

Eleme Adayı Kim Oldu?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Semih, eleme adayı olarak Zübeyde'yi seçti. Semih, kararını şu sözlerle açıkladı: "Zübeyde abla 3’te 1 yaptı. Genel değerlendirme yaptım." Bu hafta Zübeyde, potaya giden isim oldu.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş