MasterChef'te Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Eleme Adayı Kim Oldu?

MasterChef Türkiye, yeni sezonunda hız kesmeden devam ediyor. Mavi ve kırmızı takımlar her hafta kıyasıya rekabet ederken, yarışmacılar haftanın en iyi yemeğini yapmak için mücadele veriyor. Bu hafta dokunulmazlık oyununu kazanan ve eleme potasına giren isimler de belli oldu. İşte 4 Eylül Çarşamba günü yaşananlar…

549

MasterChef Türkiye'nin yeni sezonu tüm hızıyla devam ediyor ve yarışmacılar her hafta en iyi yemekleri yapmak için kıyasıya rekabet ediyor. Kırmızı ve mavi takım arasında gerçekleşen mücadelede dokunulmazlığı kazanan ve eleme potasına giren isimler her bölümde izleyicilerin büyük merak konusu oluyor.

4 Eylül MasterChef Dokunulmazlık Oyununda Neler Yaşandı?

MasterChef’in 4 Eylül 2024 Çarşamba günü yayınlanan bölümünde kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, şeflerin verdiği görev doğrultusunda Macar Gulaş’ı en iyi şekilde yapmak için ter döktü. Kıyasıya geçen mücadelede kazanan takım kırmızı takım olurken, mavi takım dokunulmazlık oyununa çıkmak zorunda kaldı.

Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Mavi takım yarışmacıları arasında oynanan dokunulmazlık oyununda en iyi yemeği yapan isim Nevzat oldu. Macar Gulaş’ı başarılı bir şekilde hazırlayan Nevzat, bu başarısıyla dokunulmazlığı kazandı ve eleme potasına bir arkadaşını göndermek zorunda kaldı.

Eleme Adayı Kim Oldu?

Dokunulmazlığı kazanan Nevzat, eleme adayı olarak Alper'i potaya gönderdi. Bu gelişme sonrası Alper, MasterChef'in 4 Eylül 2024 tarihli bölümünde eleme adayı olarak belirlenmiş oldu. Eleme adayları haftanın sonunda elenmemek için tekrar mutfağa girecek ve şeflerin karşısında yeteneklerini sergileyecekler.

MasterChef'in Gizli Tarifi: Evde Macar Gülaş Nasıl Yapılır?

(GÖKHAN ÖZKURNAZ)
Paylaş