MasterChef'te Dokunulmazlık Oyunu Kazananı Kim Oldu? Masterchef Eleme Adayları Kimler?

MasterChef 2024'te heyecan dorukta! Takım kaptanlarının belirlendiği kaptanlık oyununun ardından, Mavi ve Kırmızı Takım yarışmacıları tezgahtaki yerlerini aldı. Bu hafta, yarışmacılar dokunulmazlık oyunu için zorlu bir mücadeleye girdi.

892

27 Ağustos 2024'te MasterChef Türkiye'de nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Yarışmacılar, dünyadan sokak lezzetlerini hazırlayarak takımlarının başarısı için ter döktü. Peki, dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı ve eleme adayları kimler oldu?

Mavi Takım Dokunulmazlığı Kazandı

Dokunulmazlık oyunu kapsamında yarışmacılar, 7 farklı coğrafyadan gelen sokak lezzetlerini hazırlamak için mücadele ettiler. Bu zorlu görevde, en iyi yemekleri hazırlayan ve en yüksek puanı toplayan takım Mavi Takım oldu. Mavi Takım, bu başarısıyla rahat bir nefes aldı, dokunulmazlık ödülünü kazandı.

Kırmızı Takım Bireysel Dokunulmazlık İçin Yarıştı

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı Takım, bireysel dokunulmazlık için yeniden bir mücadeleye girdi. Bu mücadelenin galibi Onur oldu. Onur, hazırladığı en iyi tabakla bireysel dokunulmazlığı kazandı ve eleme adaylarının belirlenmesinde söz sahibi oldu.

Eleme Adayları Kimler?

Onur'un dokunulmazlık ödülünü kazanmasının ardından, ilk eleme adayı olarak Nigar'ı seçti. İkinci eleme adayı ise yapılan oylama sonucunda belirlendi. Nigar'dan sonra en fazla oyu alan isim Beyza oldu ve böylece Beyza da eleme potasına girdi.

Mavi Takımın Kaptanı Kim Oldu?

Mavi Takımın kaptanı bu hafta Hakan oldu. Hakan, Kırmızı Takımın kaptanını da belirledi.

Kırmızı Takımın Kaptanı Kim Seçildi?

Mavi Takım kaptanı Hakan, Kırmızı Takımın kaptanı olarak Berili seçti. İki kaptan, sırayla takımına almak istedikleri yarışmacıları belirlediler.

(GÖKHAN ÖZKURNAZ)
Paylaş