MasterChef Semih Diskalifiye mi Olacak? MasterChef Semih Kimdir?

MasterChef Türkiye’nin yeni bölüm fragmanında yaşanan olaylar, izleyenlerin MasterChef Semih hakkında merakını artırdı. Mehmet Şef ile yaşadığı tartışma sonrası stüdyoyu terk eden Semih’in elenip elenmeyeceği merak konusu oldu. İzleyiciler, "MasterChef Semih diskalifiye mi olacak?" sorusunu sorarken, Semihcan Temiz’in hayatı ve kariyeri de araştırılmaya başlandı. Peki, MasterChef Semih kimdir, kaç yaşında, nereli?

299

MasterChef Türkiye'nin heyecan dolu son bölümlerinde, yarışmacılardan Semihcan Temiz gündem oldu. Yeni bölüm fragmanında, Mehmet Şef ile yaşadığı tartışma sonrasında stüdyoyu terk etmesi izleyenlerde büyük merak uyandırdı. Peki, MasterChef Semih kimdir, diskalifiye mi olacak yoksa elenecek mi? İşte detaylar.

MasterChef Türkiye'de Gergin Anlar: Mehmet Şef'ten Sert Tepki

Yayınlanan yeni bölüm fragmanında, Semih'in hazırladığı yemeğin tadına baktıktan sonra "Ben yediğimde bu böyle değildi" demesi üzerine tansiyon bir anda yükseldi. Mehmet Şef, Semih'in bu yorumuna sert tepki gösterdi. Şef, "Seni var ya buradan kolundan tuttuğum gibi atarım. Sen her yemek sonrası, 'benim bildiğim böyle, benim bildiğim şöyle...' Yeter ya! Her oraya söylediğimde kafanı çeviriyorsun, sebep ne. Bizden iyi mi biliyorsun bu işi. Haddini bil!" diyerek Semih'e sert çıktı.

Semih'in Stüdyoyu Terk Etmesi İzleyicileri Şaşırttı

Tartışmanın ardından fragmanda Semih'in önlüğünü çıkarıp stüdyoyu terk ettiği anlar dikkat çekti. Bu görüntüler izleyenlerin aklına "Semih MasterChef'ten elenecek mi, diskalifiye mi olacak?" sorularını getirdi. Yarışmacının akıbeti, yeni bölümde netlik kazanacak.

MasterChef Semih Kimdir?

MasterChef Türkiye'de yarışan Semihcan Temiz, 26 yaşında ve aslen Mersinlidir. Yarışmaya Maldivler'den katılan Semih, 13 yaşından itibaren eğitim hayatı için yalnız yaşamaya başlamıştır. Üniversitede işletme bölümünde okurken, üçüncü sınıfta eğitimini yarıda bırakarak aşçılık kariyerine adım atmıştır.

Semih'in Kariyer Başlangıcı ve MasterChef Serüveni

Mersin'de 8 ay bir restoranda çalışan Semihcan, profesyonel mutfak kariyerine 2018 yılında başlamıştır. Montenegro, Dubai ve Maldivler gibi ülkelerde çalışarak deneyim kazanan yarışmacı, aşçılık alanında kendini geliştirmiştir. MasterChef Türkiye'de ise ilk turda et tabağı ve dövme pilavı hazırlayarak üç şeften de olumlu oy almış ve ana kadroya katılmıştır.

Semihcan'ın Profesyonel Aşçılık Kariyeri

Semihcan Temiz, üniversite eğitimini yarıda bırakarak aşçılığa yönelmiştir. İlk deneyimini Mersin'deki bir restoranda edinen Semih, daha sonra Montenegro ve Dubai'de çalışmalarını sürdürmüştür. Son olarak Maldivler'de profesyonel mutfak kariyerine devam eden yarışmacı, uluslararası deneyimleriyle dikkat çekmektedir.

MasterChef Türkiye'de performansı ile göz dolduran Semihcan Temiz, son olaylar sonrası yarışmaya devam edip etmeyeceği merak konusu.

(ATİLLA AKIN)
Paylaş