Masterchef Hakan Dündar Kimdir, Nereli?

Masterchef Türkiye'de ana kadroya girmeyi başaran ikinci yarışmacı Hakan Dündar oldu. Peki, Hakan Dündar kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte, Masterchef Hakan'ın merak edilen biyografisi:

940

Jüriliğini Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun üstlendiği Masterchef 2024'te ana kadro seçmeleri tüm hızıyla devam ediyor. Masterchef ana kadrosuna girmeyi başaran ikinci yarışmacı belli oldu. İşte, Masterchef Hakan hakkında merak edilenler:

Hakan Dündar Kimdir?

26 yaşında olan Hakan Dündar, yarışmaya Bursa'dan katılıyor. 2009 yılında aşçılık mesleğine yöneldikten sonra restoran ve otellerde çalışmaya başladı. Bu mesleğin çocukluk hayali olduğunu söyleyen Hakan, ilk turda getirdiği çocukluk fotoğrafıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Masterchef Hakan Dündar'ın Masterchef Yolculuğu

Masterchef 2024'te jüriliğini Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun üstlendiği ana kadro seçmeleri tüm hızıyla devam ediyor. İlk turda kuzu sırt yaparak şeflerden iki evet almayı başaran Hakan, ikinci turda Batuhan ve Kadir ile karşı karşıya geldi. Hamburger düellosunda rakiplerini geçerek ana kadro seçmelerine dahil oldu. Ana kadro seçmelerinin ikinci gününde yarışmacılardan kabak kullanarak yaratıcı bir yemek hazırlamaları istendi. En beğenilen tabaklar ikinci turda karides dumpling yaparak mücadele etti. Rakiplerini geride bırakan Hakan Dündar, Masterchef 2024 kadrosuna girmeyi başaran ikinci isim oldu.

Instagram'da Hakan Dündar

Instagram hesabında kendi fotoğraflarını ve yemek videolarını paylaşan Hakan Dündar'ın 4200 takipçisi bulunuyor.

(GÖKHAN ÖZKURNAZ)
Paylaş