havadurum

Masterchef Güzide kimdir? İşte Güzide Mertcan'ın hayatı, eşi ve çocukları

Masterchef All Star’ın en iddialı isimlerinden biri olan Güzide Mertcan, yemek yapma tutkusu ve başarılı performansıyla dikkat çekiyor. Peki, Masterchef Güzide kimdir? Güzide Mertcan’ın hayatı, eşi ve çocukları hakkında merak edilenler haberimizde…

3063

Masterchef All Star’ın en iddialı isimlerinden biri olan Güzide Mertcan, yemek yapma tutkusu ve başarılı performansıyla dikkat çekiyor. Güzide Mertcan’ın hayatı, eşi ve çocukları hakkında merak edilenler haberimizde…

Masterchef Güzide’nin hayatı

Masterchef Güzide Mertcan, 2 Nisan 1988’de İzmir’de doğdu. Celal Bayar Üniversitesi’nden mezun olan Güzide, asıl mesleği estetisyenlik olan bir iş kadınıdır. Evlenip İstanbul’a taşındıktan bir süre sonra ablasıyla ortak bir tekstil firması kurdu. Abiye ve günlük giyim kıyafetleri hazırlayan Güzide, aynı zamanda sosyal medya üzerinden videolu yemek tarifleri paylaşmaktadır.

Masterchef Güzide’nin eşi ve çocukları

Masterchef Güzide Mertcan, Mustafa Mertcan ile evlidir. Eşi Mustafa Mertcan, eğlence simülatörlerinin üretildiği DOF Robotic isimli şirketin sahibidir. Çiftin 3 çocuğu bulunmaktadır. Güzide, çocuklarına vakit ayırmanın yanı sıra yemek yapmayı da çok sevmektedir.

Masterchef Güzide’nin yarışma serüveni

Masterchef Güzide Mertcan, 2019 yılında Masterchef Türkiye’ye katıldı. Yarışmada kısa sürede uzun yol kat eden ve jürinin takdirini toplayan Güzide, yarı finale kadar yükseldi. Masterchef 2019’un üçüncüsü olan Güzide, 2023’te gerçekleşen Masterchef All Star’a da davet edildi. Yarışmada ana kadroya giren ilk isim olan Güzide, ilk haftada elendi.

(Haber Merkezi)

Paylaş