havadurum

MasterChef Cemre kimdir? MasterChef Cemre nereli ve kaç yaşında?

MasterChef Türkiye’nin 2019 sezonunda şampiyon olan Cemre Uyanık, All Star sezonunun 99. bölümünde konuk yarışmacı olarak karşımıza çıktı. Peki, MasterChef Cemre kimdir, nereli, kaç yaşında ve mesleği ne? İşte, MasterChef Cemre hakkında merak edilenler…

1792

MasterChef Türkiye’nin All Star sezonu heyecanla devam ediyor. Yarışmanın 99. bölümünde ise sürpriz bir konuk vardı: MasterChef Türkiye’nin ilk kadın şampiyonu Cemre Uyanık! Cemre, eski şampiyonlarla birlikte All Star yarışmacılarına zorlu bir dokunulmazlık oyunu hazırladı. Peki, MasterChef Cemre kimdir, nereli, kaç yaşında ve mesleği ne? İşte, MasterChef Cemre hakkında merak edilenler…

MasterChef Cemre nereli ve kaç yaşında?

MasterChef Cemre Uyanık, 1992 yılında Şanlıurfa’da doğdu. 31 yaşındaki Cemre, üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde Konaklama Yönetimi bölümünde tamamladı. Aşçılık bölümünden mezun olan Cemre, küçüklüğünden bu yana Uzak Doğu mutfağına ilgi duyuyor.

MasterChef Cemre mesleği ne?

MasterChef Cemre, aşçılık mesleğini hem Türkiye’de hem de yurt dışında sürdürdü. 2017 yılında 5 ay boyunca ABD’de bir restoranda görev alan Cemre, daha sonra yine ABD’de bir Fransız restoranda stajına devam etti. 2018 yılında ise New York’ta farklı bir restoranda parti şefi olarak çalıştı.

MasterChef Cemre hangi yıl yarıştı ve şampiyon oldu?

MasterChef Cemre, 2019 yılında MasterChef Türkiye yarışmasına katıldı ve finale kadar yükseldi. Finalde Alican Sabunsoy ile karşılaşan Cemre, jüri üyelerinin oylarıyla şampiyon oldu. Cemre, MasterChef Türkiye’nin ilk kadın şampiyonu olarak tarihe geçti.

MasterChef Cemre All Star sezonunda neler yaptı?

MasterChef Cemre, All Star sezonunun 99. bölümünde eski şampiyonlarla birlikte konuk yarışmacı olarak yer aldı. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyeliğini üstlendiği bölümde heyecan doruktaydı. Cemre, diğer şampiyonlarla birlikte All Star yarışmacılarına zorlu bir dokunulmazlık oyunu hazırladı. Oyun sonunda ise All Star takımından iki isim eleme potasına girdi.

Paylaş