havadurum

MasterChef Azize Kimdir? 2023 All Star Yarışmacısı Azize Polat’ın Hayatı

MasterChef Azize kimdir? 2023 All Star yarışmacısı Azize Polat’ın hayatı ve biyografisi için bu yazıyı okuyun. MasterChef Türkiye’de finale kadar gelen ve 50 kilo veren ev hanımı Azize Polat’ın yarışma serüveni, fiziksel değişimi ve daha fazlası burada.

1436

MasterChef Azize, son zamanlarda en çok merak edilen isimlerden biri oldu. 2021 yılında katıldığı MasterChef Türkiye yarışmasında dikkat çeken performansıyla finale kadar yükselen Azize Polat, 2023 yılında MasterChef All Star’a davet edildi. Ancak 15. haftada elenen Azize Polat, yarışmaya veda etti. Peki, MasterChef Azize kimdir? 2023 All Star yarışmacısı Azize Polat kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte MasterChef Azize’nin hayatı ve biyografisi.

MasterChef Azize Kimdir?

MasterChef Azize, asıl adıyla Azize Polat, 37 yaşında bir ev hanımıdır. Üç çocuk annesi olan Azize Polat, aslen Adanalıdır. Herhangi bir aşçılık eğitimi almayan Azize Polat, yemek yapmayı annesinden öğrendiğini söylemiştir. MasterChef Türkiye’ye üçüncü başvurusunda kabul edilen Azize Polat, yarışmaya gelebilmek için 30 kilo verdiğini açıklamıştır.

MasterChef Azize’nin Yarışma Serüveni

MasterChef Azize, 2021 yılında katıldığı MasterChef Türkiye yarışmasında şeflerin beğenisini kazanmıştır. Eleme turunda şeflere dana ciğerli içli köfteyi altında sarımsaklı süzme yoğurt, patates kızartması ve acı yağ ile servis eden Azize Polat, MasterChef kapısını aralamıştır. Yarışmanın ilerleyen bölümlerinde de farklı ve lezzetli yemekler hazırlayan Azize Polat, finale kadar gelmeyi başarmıştır. Ancak finalde rakibi Serhat’a karşı kaybeden Azize Polat, ikinci olmuştur.

2023 yılında ise MasterChef All Star’a davet edilen Azize Polat, eski ve yeni yarışmacılarla birlikte tekrar mücadele etmiştir. Ancak 15. haftada yapılan eleme oyununda en düşük puanı alan Azize Polat, yarışmaya veda etmiştir.

MasterChef Azize’nin Fiziksel Değişimi

MasterChef Azize, ilk sezondan sonra fiziksel değişimiyle de adından söz ettirmiştir. Yarışmaya başladığında 30 kilo verdiğini söyleyen Azize Polat, daha sonra da kilo vermeye devam etmiştir. Yarışmanın sonunda ise tam 50 kilo vererek hayranlarını şaşırtmıştır. Saçlarını da kısacık kestiren ve renk değiştiren Azize Polat, yeni imajıyla da beğeni toplamıştır.

MasterChef Azize Kimdir? Özet

MasterChef Azize, asıl adıyla Azize Polat, 37 yaşında bir ev hanımı ve üç çocuk annesidir. Aslen Adanalı olan ve aşçılık eğitimi almayan Azize Polat, 2021 yılında katıldığı MasterChef Türkiye yarışmasında finale kadar gelmiş ancak ikinci olmuştur. 2023 yılında ise MasterChef All Star’a davet edilen Azize Polat, 15. haftada elenerek yarışmaya veda etmiştir. Yarışma sürecinde 50 kilo veren ve saçlarını değiştiren Azize Polat, fiziksel değişimiyle de dikkat çekmiştir.

(Saim Tunçman)

Paylaş