havadurum

Masterchef Allstar'da bu hafta kim elendi? Masterchef'e kim veda etti?

Masterchef Allstar’da 19. hafta eleme oyunu nefesleri kesti. Tüm sezonların en iyi yarışmacıları, damla sakızı ve kereviz ile yaratıcı tabaklar çıkarmak için jüri üyelerinin karşısına çıktı. Peki, Masterchef Allstar’da bu hafta kim elendi? Eleme adayları kimler? İşte detaylar…

1208

Masterchef Allstar’da 19. hafta heyecanı başladı. Tüm sezonların en iyi yarışmacıları tezgah başına geçti. Eleme oyununda damla sakızı ve kereviz ile yaratıcı tabaklar çıkarmak için ter döken yarışmacılar, jüri üyelerinin beğenisini kazanmaya çalıştı. Peki, Masterchef Allstar’da bu hafta kim elendi? Eleme adayları kimler? İşte detaylar…

Eleme Adayları Belli Oldu

Masterchef Allstar’da bu hafta eleme potasına giren yedi isim şöyle: Esra, Dilara, Ayaz, Eren, Batuhan, Tolga ve Hasan. Bu yarışmacılar, eleme oyununda damla sakızı ve kereviz ile yaratıcı tabaklar çıkarmak için yarıştı. Jüri üyeleri, yarışmacıların tabaklarını tek tek tadarak puan verdi.

Ayaz Hayallerine Veda Etti

Masterchef Allstar’da eleme oyununun sonunda en düşük puanı alan yarışmacı Ayaz oldu. Ayaz, Masterchef Allstar’a veda ederek hayallerine son verdi. Ayaz’ın elenmesi hem yarışmacıları hem de izleyicileri üzdü. Ayaz, yarışmadan ayrılırken duygusal bir konuşma yaptı.

Masterchef Allstar’da Kıyasıya Rekabet Devam Ediyor

Masterchef Allstar’da eleme oyununun ardından kalan yarışmacılar, bir sonraki hafta için hazırlanmaya başladı. Masterchef Allstar’da kıran kırana bir mücadele devam ediyor. Yarışmacılar, MasterChef Türkiye All Star’ın şampiyonu olmak için tüm hünerlerini sergileyecek. Masterchef Allstar’ın yeni bölümü pazar akşamı TV8’de ekrana gelecek.

(Saim Tunçman)

Paylaş