havadurum

MasterChef All Star’da Kim Elendi? 29 Ekim’de MasterChef’e kim veda etti?

MasterChef All Star’da eleme heyecanı dorukta! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. yılına özel pasta yapan yarışmacılardan biri hayallerine veda etti. Peki, MasterChef’te kim elendi? İşte MasterChef All Star’da son elenen isim…

757

MasterChef All Star Türkiye’de lezzet savaşları devam ediyor. Hafta boyunca eleme potasına giren yedi yarışmacı eleme gecesinde kıyasıya mücadele etti. Şefler yarışmacılardan, eleme akşamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. yılına özel bir pasta yapmalarını istedi. Jüri değerlendirmeleri sonucunda bir yarışmacı dün akşam hayallerine ve yarışmaya veda etti. İşte 29 Ekim 2023 Pazar MasterChef All Star’dan elenen yarışmacı…

Eleme potasındaki yarışmacılar

MasterChef All Star’da hafta boyunca yapılan dokunulmazlık oyunlarının ardından eleme potasına giren yedi yarışmacı şunlardı:

Barbaros
Barış
Cemre
Metin
Esra
Tahsin
Tanya

Eleme gecesinin konsepti

Eleme gecesinin konsepti 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. yılına özel bir pasta oldu. Yarışmacılara verilen süre 90 dakikaydı. Yarışmacılar hem pastalarının lezzetini hem de sunumunu en iyi şekilde yapmaya çalıştılar.

Eleme gecesinde yaşananlar

Eleme gecesinde yaşananlar ise şöyle oldu:

Metin ve Tanya’nın jelleri karıştı. Sergen’in uyarmasıyla harekete geçen şefler yarışmacıların tabaklarını kontrol etti. Kameralardan da son durum tespit edilemeyince yarışmacılar ellerindeki jellerle yarışmaya devam etmek durumunda kaldı.
Yarışmacıların haklarının yenmemesi için Metin ve Tanya’nın tabağı değerlendirilmeye alınmadı.
Jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu pastaların tadımını yaparak puanlamalarını gerçekleştirdiler.
Puanlamalar sonucunda en düşük puan alan iki yarışmacı Esra ve Tahsin oldu.

MasterChef’ten elenen isim

MasterChef All Star’da eleme heyecanının yaşandığı gecede elenen isim belli oldu. Şeflerin kararıyla MasterChef’ten elenen isim Esra oldu.

Esra, MasterChef All Star’a veda ederken duygusal anlar yaşadı. Diğer yarışmacılar da Esra’ya sarılarak başarı dileklerini iletti.

Esra, MasterChef’ten ayrılırken şunları söyledi:

“MasterChef’te çok güzel anlar yaşadım. Çok güzel arkadaşlıklar edindim. Bu benim için çok büyük bir deneyimdi. Herkese çok teşekkür ediyorum.”

MasterChef All Star Türkiye’de heyecan dolu yeni bölümler her hafta TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. (Şerife Turhanlı)

Paylaş