havadurum

MasterChef All Star’da altın kaşık heyecanı! İşte kaşığı kazanan isim!

MasterChef All Star yarışmasında sezonun ilk altın kaşığı atıldı. Peki, altın kaşık nedir, neden atılır? Hangi yarışmacı kaşığı kazandı? İşte merak edilen detaylar…

2157

MasterChef All Star, TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Yarışmada ikincilerin de dahil olmasıyla birlikte rekabet kızıştı. Yarışmacılar, şeflerin beğenisini kazanmak ve potaya girmemek için tüm hünerlerini sergiledi. Bu arada, sezonun ilk altın kaşığı da atıldı. Peki, altın kaşık nedir, neden atılır? Hangi yarışmacı kaşığı kazandı? İşte merak edilen detaylar…

Altın kaşık nedir, neden atılır?

MasterChef yarışmasında altın kaşık, şeflerin yarışmacılara verdiği özel bir ödüldür. Şefler, yarışmacıların yaptığı yemekleri tadarken, çok beğendikleri bir tabağa altın kaşık atarlar. Altın kaşık, yarışmacının performansını ödüllendirmek ve motivasyonunu artırmak için verilir. Ayrıca, altın kaşık alan yarışmacı, bir sonraki hafta dokunulmazlık oyununda potaya giremez. Bu da, yarışmacıya büyük bir avantaj sağlar.

MasterChef All Star’da ilk altın kaşığı kim kazandı?

MasterChef All Star’da 26 Ağustos Perşembe akşamı yayınlanan bölümde, haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmacılar, Türk Devletleri Teşkilatı ülkelerinden yemek yapmak için mücadele etti. Kırmızı ve mavi takım arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. Sonunda, mavi takım dokunulmazlığı kazandı. Kırmızı takımdaki yarışmacılar ise, eleme adayı olmamak için bireysel dokunulmazlık oyununda yarıştı.

Bireysel dokunulmazlık oyununda, yarışmacılardan limon tuzu ile yaratıcı bir yemek yapmaları istendi. Yarışmacılar, 45 dakika içinde limon tuzunu kullanarak farklı lezzetler ortaya çıkardı. Yapılan yemekler, şefler tarafından tek tek tadıldı. Şefler, oy birliği ile gecenin birincisi ve All Star’da ilk altın kaşığını alan yarışmacıyı belirledi.

Sezonun ilk altın kaşığını alan isim, Barbaros Yoloğlu oldu. Barbaros, limon tuzu ile yaptığı yemeğiyle şeflerin beğenisini kazandı. Şefler, Barbaros’un yemeğini çok başarılı bulduklarını ve altın kaşığı hak ettiğini söylediler. Barbaros, altın kaşığı almanın mutluluğunu yaşadı. Barbaros, 2020 sezonunda da başarılı bir grafik sergileyerek ismini finale yazdırmış, fakat şampiyonluğu Serhat Doğramacı’ya kaptırmıştı.

MasterChef All Star’da altın kaşık heyecanı devam edecek. Yarışmacılar, şeflerin beğenisini kazanmak ve altın kaşık almak için yarışmaya devam edecek. MasterChef All Star, her akşam TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

(Saim Tunçman)

Paylaş