MasterChef 13 Ekim Eleme Gecesi: Yarışmaya Veda Eden İsim Belli Oldu!

MasterChef Türkiye 2024'te heyecan dorukta! 13 Ekim Pazar akşamı yaşanan eleme gecesinde yarışmacılar arasından bir kişi yarışmaya veda etti. Şefler, yarışmacılardan Yalova aronyası kullanarak yaratıcı yemekler yapmalarını istedi. Peki, bu zorlu gecede kim elendi? MasterChef'te hayallerine veda eden isim belli oldu.

1208

MasterChef Türkiye 2024 sezonunda eleme heyecanı devam ediyor. 13 Ekim Pazar akşamı gerçekleşen eleme gecesinde, yarışmacılar şeflerin karşısına çıkıp yaratıcı yemeklerini sundu. Bu hafta, şefler yarışmacılardan Yalova aronyası ile özgün tarifler hazırlamalarını istedi. Heyecanın dorukta olduğu bu gecede bir kişi MasterChef hayallerine veda etti. Peki, 13 Ekim Pazar MasterChef'te kim elendi? İşte yarışmaya veda eden isim...

MasterChef 13 Ekim Eleme Gecesinde Neler Yaşandı?

Eleme potasında yer alan yarışmacılar, MasterChef'te kalabilmek için kıyasıya mücadele etti. Zorlu eleme oyununun ardından, bir yarışmacı hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Yaratıcılığın ön planda olduğu bu gecede, başarısız tabak yapan yarışmacı elenerek MasterChef 2024'e veda etti.

MasterChef Eleme Potasında Kimler Vardı?

Eleme potasına giren yarışmacılar arasında Zübeyde, Akın, Eda, Nigar, Nevzat, Emre ve Alper yer aldı. Bu isimler arasında en başarısız tabağı yapan yarışmacı, MasterChef serüvenine son verdi. Peki, MasterChef 13 Ekim Pazar kim elendi?

MasterChef 13 Ekim'de Kim Elendi?

Yarışmacıların büyük heyecan yaşadığı bu gecede, en başarısız tabak Zübeyde tarafından yapıldı. Zübeyde, MasterChef'teki yolculuğuna bu hafta veda eden isim oldu. Diğer yarışmacılar ise yoluna devam etmeye hak kazandı.

12 Ekim'de MasterChef Son Eleme Adayı Kim Oldu?

12 Ekim Cumartesi günü oynanan eleme oyununda ise Alper, haftanın son eleme adayı olarak potaya girdi. Alper, bu zorlu haftada eleme potasında yarışmak zorunda kaldı. Peki, ödül oyununu kim kazandı?

MasterChef Ödül Oyununu Kim Kazandı? (11 Ekim 2024)

MasterChef Türkiye'de 11 Ekim Cuma akşamı oynanan ödül oyununda büyük çekişme yaşandı. Tabakları beğenilen isimler arasında Onur, Kerem, Ezgi, Emre, Nigar ve Eda yer aldı. Finalde Kerem ile karşı karşıya gelen Nigar, büyük ödülün sahibi oldu.

MasterChef 2024'te rekabet her geçen gün daha da kızışıyor. Yarışmacılar hem eleme oyunlarında hem de ödül oyunlarında tüm hünerlerini sergileyerek MasterChef'te kalabilmek için var güçleriyle mücadele ediyorlar.

(ŞERİFE TURHANLI)
Paylaş