havadurum

Manchester United-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi’nde zorlu mücadele!

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda ikinci maçında İngiltere’nin dev kulübü Manchester United ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılar, grubun diğer favorisi Bayern Münih ile oynayacağı maçlardan önce Manchester United’ı yenerek avantaj elde etmek istiyor. Peki, Manchester United-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte merak edilen detaylar!

1439

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Manchester United ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Maç 3 Ekim Salı günü saat 22.00’de EXXEN’den canlı yayınlanacak. Galatasaray’ın en büyük kozu Mauro Icardi olacak. Manchester United’da ise çok sayıda eksik ve kadro dışı oyuncu var.

Manchester United-Galatasaray maçı ne zaman?

Manchester United-Galatasaray maçı 3 Ekim 2023 Salı günü oynanacak. Old Trafford Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 22.00’de başlayacak.

Manchester United-Galatasaray maçı hangi kanalda?

Manchester United-Galatasaray maçı EXXEN’den canlı olarak yayınlanacak. Maçın canlı anlatımını ve son dakika gelişmelerini resmi internet adresinden takip edebilirsiniz.

Manchester United-Galatasaray maçının önemi

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turuna kalmak için mücadele edecek. A Grubu’nda Manchester United ve Bayern Münih gibi devlerle eşleşen sarı-kırmızılılar, Manchester United ile oynayacağı maçta puan veya puanlar alarak iddiasını sürdürmek istiyor. Galatasaray, geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasını 3. sırada bitirerek UEFA Avrupa Ligi’ne katılma hakkı kazanmıştı.

Manchester United-Galatasaray maçının muhtemel 11’leri

Manchester United: Onana; Dalot, Varane, Lindelöf, Reguilon; Casemiro, Mount; Antony, Fernandes, Rashford; Hojlund

Galatasaray: Muslera; Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino; Torreira, Kerem Demirbay; Zaha, Tete, Kerem Aktürkoğlu; Icardi

Paylaş