havadurum

Mahmut Tuncer öldü mü? Mahmut Tuncer’e ne oldu?

Mahmut Tuncer öldü mü? Bu soru son günlerde sosyal medyada sıkça gündeme geliyor. Ünlü türkücü Mahmut Tuncer’in hayatını kaybettiği iddiası, birçok kişiyi endişelendirdi. Peki, Mahmut Tuncer öldü mü? Mahmut Tuncer’e ne oldu? İşte detaylar…

7830

Mahmut Tuncer, Türk halk müziği sanatçısı, oyuncu ve sunucudur. 1956 yılında Adana’da doğan Tuncer, 1978 yılında ilk albümü "Bileydim"i çıkardı. O günden bu yana birçok albüm, film, dizi ve programda yer alan Tuncer, Türkiye’nin sevilen sanatçılarından biri oldu. Ancak son zamanlarda sosyal medyada dolaşan “Mahmut Tuncer öldü” haberleri, sevenlerini üzdü. Peki, Mahmut Tuncer öldü mü? Mahmut Tuncer’e ne oldu? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Mahmut Tuncer öldü iddiası nereden çıktı?

Mahmut Tuncer, iki yıl önce boynundan fıtık ameliyatı olmuştu. Ameliyat sonrası çekilen görüntüler, sosyal medyada “Mahmut Tuncer öldü” haberleriyle paylaşılmaya başlandı. Bu haberler, kısa sürede yayılarak, sanatçının sevenlerini endişelendirdi. Mahmut Tuncer, bu iddialara sessiz kalmadı ve bir açıklama yaptı.

Mahmut Tuncer ne dedi?

Mahmut Tuncer, sosyal medyada çıkan “öldü” haberlerine isyan etti. Bu haberlerin kendisini ve ailesini çok zor duruma düşürdüğünü söyleyen Tuncer, şunları söyledi: “Üç ayda bir beni öldürüyorlar. Bunu kim yayıyor öğrenmek istiyorum. Suç duyurusunda bulunacağım. Ablam bu haberleri görünce hastanelik olmuş. Şimdi onun yanına gideceğim. Kızım ağlaya ağlaya annesini aramış. Bunu bize neden yaşatıyorlar yazık değil mi! Böyle vicdansızlık olmaz.”

Mahmut Tuncer’in sağlık durumu nasıl?

Mahmut Tuncer, sağlık durumuyla ilgili de bilgi verdi. Ünlü türkücü, iki yıl önce geçirdiği fıtık ameliyatının ardından sağlığına kavuştuğunu ve hiçbir sorunu olmadığını belirtti. Tuncer, “Allah’a şükür iyiyim. Beni sevenlere duyurulur. Beni öldürmeye çalışanlara da Allah akıl fikir versin” dedi.

(Erhan Taylan)

Paylaş