havadurum

Lugano - Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Konferans Ligi

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu’nda son haftaya son sırada girdi. Siyah-beyazlılar, deplasmanda Lugano ile oynayacak. Beşiktaş’ın gruptan çıkması için kazanması ve Bodo/Glimt’in Club Brugge ile oynayacağı maçta puan kaybetmesi gerekiyor. Lugano - Beşiktaş maçı 14 Aralık Perşembe günü TSİ 23:00’te Exxen’de canlı yayınlanacak.

1289

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde grup aşamasının son haftası heyecanı yaşanıyor. Beşiktaş, D Grubu’nda son sırada yer aldığı grupta deplasmanda Lugano ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, gruptan çıkmak için mutlaka kazanması ve Bodo/Glimt’in Club Brugge ile oynayacağı maçta puan kaybetmesi gerekiyor. Lugano - Beşiktaş maçı, Cornaredo Stadyumu’nda oynanacak ve TSİ 23:00’te başlayacak. Mücadele, Exxen’den canlı yayınlanacak.

Beşiktaş’ın muhtemel 11’i

Beşiktaş’ta teknik direktör Rıza Çalımbay, Lugano maçı öncesinde kadroda değişikliklere gidebilir. Sakatlığı bulunan Aboubakar, bu maçta forma giyemeyecek. Çalımbay'ın, savunmada D. Amartey, E. Bailly orta sahada ise A. Oxlade-Chamberlain ve Necip Uysal’a şans verebileceği belirtiliyor. Beşiktaş’ın muhtemel 11’i şöyle:

Mert Günok, Onur Bulut, D. Amartey, E. Bailly, C. Umut Meraş, A. Rebić, A. Oxlade-Chamberlain, Necip Uysal, J. Muleka, Gedson Fernandes, C. Tosun

Lugano’nun muhtemel 11’i

Lugano, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu’nda 5 maçta 4 puan toplayarak üçüncü sırada yer alıyor. İsviçre ekibi, Beşiktaş ile oynayacağı maçta gruptan çıkma şansını sürdürmek istiyor. Lugano’nun muhtemel 11’i şöyle:

Saipi, Kryeziu, Maric, Daprela, Lavanchy, Lovric, Custodio, Sabbatini, Bottani, Holender, Gerndt. (Haber Merkezi)

Paylaş