havadurum

LGS 2024 Cevap Anahtarı Yayınlandı mı? MEB'den Açıklama Geldi!

Heyecan dorukta! 2 Haziran 2024 Pazar günü milyonlarca öğrencinin büyük bir emek ve özveriyle hazırlandığı LGS sınavı tamamlandı. Peki, MEB tarafından LGS 2024 Cevap Anahtarı ne zaman yayınlanacak?

1344

Sınavdan çıkan adaylar ve veliler cevabı merakla bekliyor. Resmi açıklamaya göre LGS 2024 Cevap Anahtarı, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından sınavın tamamlanmasından sonra en geç birkaç gün içinde resmi internet sitesinde ve haber portalında yayınlanacak.

MEB'den ne zaman açıklama geldi?

MEB, 2 Haziran 2024 Pazar günü saat 18:30 civarında LGS 2024 Cevap Anahtarlarının yayınlandığını resmi internet sitesinde ve sosyal medya hesaplarında duyurdu.

LGS 2024 Cevap Anahtarına Nasıl Ulaşabilirim?

Adaylar ve veliler, LGS 2024 Cevap Anahtarına şu şekilde ulaşabilirler:

MEB'in resmi internet sitesi: https://meb.gov.tr/

MEB'in resmi haber portalı: https://www.meb.gov.tr/meb_haberindex.php?dil=tr

Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi sosyal medya hesapları: (Twitter, Facebook, Instagram)

LGS 2024 Puan Hesaplama Ne Zaman Yapılacak?

LGS 2024 Puan Hesaplama, sınav cevap anahtarlarının yayınlanmasından sonra en geç bir hafta içinde yapılacak. MEB, puan hesaplama işleminin tamamlanmasından sonra sınav sonuçlarını resmi internet sitesinde ve haber portalında duyuracak.

LGS 2024 Sınav Analizi ve Değerlendirmeleri

LGS 2024 sınavı ile ilgili detaylı analizler ve değerlendirmeler de en güncel bilgiler ışığında haber portallarında ve eğitim platformlarında yer alacak.

Unutmayın! LGS 2024 Cevap Anahtarı ve sınav sonuçları ile ilgili en doğru ve güncel bilgilere MEB'in resmi internet sitesi ve haber portalı üzerinden ulaşabilirsiniz.

LGS 2024 Cevap Anahtarı Yayınlandı mı?

2024 SÖZEL SORU VE CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYINIZ

2024 SAYISAL SORU VE CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYINIZ

(HABER MERKEZİ)
Paylaş