havadurum

Lapseki Emniyet, 100. Yıl Voleybol Turnuvası’nın Şampiyonu Oldu

Lapseki Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 100. Yıl Voleybol Turnuvası’nda Lapseki Emniyet, 25 Eylül İlkokulu’nu 3-1 yenerek şampiyon oldu. Turnuvada Plevne Ortaokulu ise üçüncü sırayı aldı.

904

Lapseki ilçesinde kamu kurumları arasında düzenlenen voleybol turnuvasında heyecanlı anlar yaşandı. Final maçında Lapseki Emniyet ile 25 Eylül İlkokulu karşılaştı. Maç sonunda Lapseki Emniyet, rakibini 3-1 yenerek şampiyonluğa ulaştı.

Turnuvada 12 Takım Mücadele Etti

Lapseki ilçesinde Kaymakamlık tarafından kamu kurumları arasında düzenlenen 100. Yıl Voleybol Turnuvası, Dalyan Mahallesi’ndeki İsmail Baykut İlkokulu Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Haftada 5 gün ve günde iki maç olarak oynanan turnuvada, 12 takım iki grup halinde finale kalma mücadelesi verdi. Toplam 38 maçın oynandığı turnuvada, gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar yarı finale yükseldi.

Final Maçı Çekişmeli Geçti

Turnuvanın son gününde Lapseki Devlet Hastanesi ile Plevne Ortaokulu, üçüncülük maçında karşı karşıya geldi. Salondan 3-1 galip ayrılan Plevne Ortaokulu turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. Final maçında ise Lapseki Emniyet ile 25 Eylül İlkokulu arasında çekişmeli bir mücadele yaşandı. Lapseki Emniyet ilk iki seti 25-23 ve 25-18 kazanarak avantaj sağladı. Ancak 25 Eylül İlkokulu pes etmedi ve üçüncü seti 27-25 önde bitirdi. Dördüncü sette ise Lapseki Emniyet rakibine şans tanımadı ve seti 25-13 kazanarak şampiyonluğa ulaştı.

Şampiyon Takım Kupasını Kaymakam Verdi

Turnuvanın ardından düzenlenen ödül töreninde şampiyon takımın kupasını Lapseki Kaymakamı Emre Öztürk verdi. İkinci olan 25 Eylül İlkokulu’nun kupasını Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emrah Toprak, üçüncü olan Plevne Ortaokulu’nun kupasını ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Çetin takdim etti. Törende ayrıca turnuvaya katılan diğer takımlara da madalya ve katılım belgesi verildi.(AA)

Paylaş