havadurum

Lapseki’de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Tutuklama

Uyuşturucu ticareti yapan ve kullanan 4 kişi, Lapseki’de düzenlenen operasyonda yakalandı. Şüphelilerden birinin ruhsatsız silah taşıdığı da belirlendi. Mahkemeye sevk edilen 4 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1507

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden birinin ruhsatsız tabanca taşıdığı da ortaya çıktı. 4 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Metamfetamin, Tabanca ve Fişek Ele Geçirildi

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Biga Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerince uyuşturucu madde satışı yapan ve kullananlara yönelik operasyon düzenlendi. Ekipler, Lapseki’de 4 şüphelinin üst ve araç aramasında, 249 gram metamfetamin, 1 ruhsatsız tabanca, 1 şarjör ve 6 tabanca fişeği, 1 uyuşturucu madde kullanmaya yarayan aparat ele geçirdi.

Şüpheliler Tutuklandı

Gözaltına alınan 4 şüpheli hakkında “uyuşturucu madde ticareti yapmak” ve “uyuşturucu madde kullanımı”, 1 şüpheli hakkında “ateşli silahlar ve bıçaklara hakkında kanuna muhalefet” şuçundan işlem yapıldı. İşlemlerinin ardından Lapseki Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen 4 şüpheli, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

(AA)

Paylaş