havadurum

Lapseki’de 3000 Vatandaş Şehitliklere Götürülüyor

Cumhuriyetin 100. yılında anlamlı proje kapsamında Lapseki ve köylerinden vatandaşlar, şehitlerimizin ruhuna dua etmek için şehitliklere taşınıyor.

391

Lapseki Kaymakamlığı, Lapseki Belediyesi, Lapseki Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Lapseki Muhtarları Dayanışma Derneği, cumhuriyetimizin 100. yılında lapseki köyleri şehitlik yolunda projesi ile vatandaşları şehitliklere götürüyor. Proje, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplum Kuruluşları Genel Müdürlüğü tarafından onaylanan ve desteklenen bir proje olarak dikkat çekiyor.

Şehitliklerde Duygusal Anlar

Proje kapsamında Lapseki ve tüm köylerinden 3000 vatandaş, şehitliklere taşınacak. Vatandaşlar, şehitliklerde şehitlerimizin ruhuna dua edecek, onların hatırasını yaşatacak. Proje, hem cumhuriyetimizin kuruluşuna hem de şehitlerimizin fedakarlığına vefa göstermek amacıyla hayata geçiriliyor.

Projenin Ortak Yürütücüleri

Projenin ortak yürütücüleri olan Lapseki Kaymakamı, Lapseki Belediye Başkanı, Lapseki Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı ve Lapseki Muhtarları Dayanışma Derneği Başkanı, projenin önemine ve anlamına değindiler. Projenin, Lapseki halkının birlik ve beraberliğini pekiştireceğini, şehitlerimizin emanetine sahip çıkacağını, cumhuriyetimizin değerlerine bağlılığı artıracağını belirttiler.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş