Lapseki Belediye Meclisi toplandı

Lapseki Belediyesi Ağustos ayı Olağan Meclis Toplantısında imar komisyonu raporları okundu, belediye birim müdürlüklerinin hazırlayacağı yönetmelik ve çeşitli konularda oylamalar gerçekleştirildi. Lapseki Belediye Meclisi, Eylül ayında tatilde olacak.

484

Lapseki Belediyesi Ağustos ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Atilla Öztürk başkanlığında gerçekleştirildi.

Tüm Belediye Meclisi üyelerinin katılımıyla eksiksiz bir şekilde gerçekleşen toplantıda imar komisyonuna havale edilen Dalyan mevkiindeki arıtma tesisinin üzerindeki alana orta ölçekli tarımsal sanayi alanı amaçlı imar plan tadilatı yapılması ile ilgili raporlar okundu. Meclis üyelerinin görüşleri alındı.

Gündem maddelerini okuyan Başkan Öztürk, Lapseki Belediyesinde şu ana kadar birim müdürlüklerinin yönetmeliklerinin olmadığını belirterek şunları söyledi: “Belediyemizde 10 tane müdürlüğümüz var şu an. Bu birim müdürlüklerinin yönetmeliği yoktu ve arkadaşlar eksikliği fark etti. Her müdürlüğümüz bir yönetmelik hazırlayacak, şu anda çalışmalarını yapıyorlar.”

Lapseki Belediyesinde veteriner hekim kadrosu konulu gündem maddesini de meclis üyelerine açıklayan Başkan Öztürk “Bizim bir veteriner hekimimiz yoktu. Gelibolu Belediyesi’nden bir hekim arkadaşımızı naklettik. Kendisi oldukça deneyimli bir hekim ve 15 yıldır Gelibolu Belediyesi bünyesinde görev yapıyordu.” dedi.

Lapseki Belediyesi bünyesindeki veteriner hekim kadrosu konulu karar meclis üyelerinin oy birliği kabul edildi.

Toplantıda ayrıca Lapseki Belediye Meclisinin Eylül ayında tatil olması kararı da yine oy birliği ile alındı.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş