Küçükkuyu’da plaj voleybolu ve streetball heyecanı takımını kur yerini al

Küçükkuyu Belediyesi plaj voleybolu ve streetball tutkunların 30 Ağustos Turnuvasında buluşturuyor.

939

Küçükkuyu Belediyesi, plaj voleybolu ve streetball tutkunlarını 30 Ağustos’ta düzenleyeceği büyük turnuvada buluşturuyor. 16-21 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek kayıtlar için başvurular Küçükkuyu Belediyesi Karikatürlü Ev’de alınacak. Detaylı bilgi ve kayıt için 0286 752 50 54 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Bu yaz spor dolu günlere adım atmak için kaydınızı yaptırmayı unutmayın!

Turnuvanın tarihi ve yeri

Turnuvanın ilk maçı 23 Ağustos 2024 Cuma günü Mıhlı Yeni Kordon 1. Etap'ta başlayacak. Plaj voleybolu ve streetball heyecanını bir arada yaşamak isteyen sporcular için büyük bir fırsat olacak.

Turnuvaya katılım şartları

  • Turnuvaya katılacak sporcuların 18 yaş ve üzeri olması gerekiyor. Ayrıca, her oyuncunun e-Devlet üzerinden veya bir sağlık kuruluşundan sağlık raporu alması zorunlu.
  • Plaj voleybolu için takımlar 1 kadın ve 3 erkek oyuncudan oluşacak, 4 as oyuncu ve 1 yedek oyuncu ile mücadele edecek.
  • Streetball turnuvasında ise kadınlar ve erkekler ayrı gruplarda yarışacak; her takım 3 as ve 1 yedek oyuncudan oluşacak.
(ERHAN TAYLAN)
Paylaş