Küçükkuyu'da hizmetler ara vermeden devam ediyor


Küçükkuyu Belediyesi, ilçe genelinde kapsamlı hizmetler sunmaya devam ediyor. Gökçetepe Mahallesi'nde temizlik çalışmaları tamamlandı, Mıhlı Mahallesi'ndeki su arızası hızlı bir şekilde giderildi ve İmbat Sitesi ile çevresinde ot biçme ve kanal temizliği çalışmaları sürdürüyor.

739

Küçükkuyu Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşlara daha iyi bir yaşam ortamı sunmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son yapılan açıklamada, Gökçetepe Mahallesi'nde temizlik çalışmaları yapıldığı, Mıhlı Mahallesi'nde meydana gelen su arızasının giderildiği ve İmbat Sitesi ve çevresinde ot biçme ve kanal temizliği çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Gökçetepe Mahallesi'nde temizlik çalışmaları tamamlandı

Gökçetepe Mahallesi'nde bulunan Güneşli Sokak, Avcı Sokak, Avşar Sokak, Günaydın Sokak, Katip Sokak ve Turgut Özal Caddesi'nde Küçükkuyu Belediyesi ekipleri tarafından kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirildi. Belediye tarafından yapılan çalışmalar sonunda sokaklar süpürüldü, çöpler toplandı.

Belediyeden yapılan açıklamada Mıhlı Mahallesi'nde su arızası giderildi

Mıhlı Mahallesi'nde meydana gelen ve mahalle sakinlerinin su ihtiyacını olumsuz etkileyen su arızası, Küçükkuyu Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından hızlı bir şekilde onarıldı. Ekipler, tamiratı zamana bırakmadan gerçekleştirerek Mıhlı Mahallesi'ne içme suyu tekrar verilerek mahallenin su ihtiyacı giderilmiş oldu.

Belediye ekipleri İmbat Sitesi ve çevresinde ot biçme ve kanal temizliğine devam ediyor

Küçükkuyu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, İmbat Sitesi ve çevresinde ot biçme ve kanal temizliği çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında parklarda ve yeşil alanlarda bulunan otlar biçilmekte, kanallar ise temizlenerek tıkanıklıkların önüne geçilmesi sağlanmaktadır.

Başkanı Gürel; "Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için önemlidir"

Küçükkuyu Belediye Başkanı Muttalip Gürel, yaptığı açıklamada, ilçe genelinde vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti. Gürel, "Gökçetepe Mahallesi'nde temizlik çalışmaları yaparak mahalle sakinlerimizin daha temiz ve sağlıklı bir ortamda yaşamalarını sağladık. Mıhlı Mahallesi'nde meydana gelen su arızasını da hızlı bir şekilde giderdik. İmbat Sitesi ve çevresinde ise ot biçme ve kanal temizliği belediye ekiplerimiz tarafından aralıksız devam ediyor. Halkımızın memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Belediye olarak ekiplerimizle yaz boyunca sahada olacağız. Daha güzel bir Küçükkuyu için gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş