Küçükkuyu Belediyesi'nden kapsamlı yenileme çalışmaları

Küçükkuyu Belediyesi, ilçede yaşam kalitesini artırmak amacıyla yürüttüğü kapsamlı temizlik ve altyapı projeleriyle dikkat çekmeye devam ediyor.

471

Küçükkuyu Belediyesi, ilçede sürdürülen çeşitli temizlik ve altyapı projeleri ile bölge halkının yaşam kalitesini arttırmak için gece gündüz demeden çalışıyor. Yaz ayının gelmesiyle birlikte beldenin nerdeyse tüm sokaklarında gözle görülür bir çalışma var. “İşimiz gücümüz Küçükkuyu” solgunuyla yola çıkan Belediye Başkanı Muttalip Gürel beldede çözüm odaklı çalışmalar yürütüyor. Başkanı Muttalip Gürel'in öncülüğünde, Küçükkuyu'nun birçok sokağında sürdürülen bu çalışmalarda, Gökçetepe Mahallesi'nden Mıhlı Mahallesi'ne kadar geniş bir alanda yenileme ve iyileştirme çalışmaları yaparak, beldenin daha yaşanabilir ve düzenli bir hale gelmesini için çalışmalar yapıyor.

Gökçetepe Mahallesi'nde taş tamiratı başladı

Gökçetepe Mahallesi, Avşar Sokak'ta belediye ekipleri tarafından başlatılan taş tamiratı çalışmaları, mahalledeki altyapı sorunlarını çözmeye yönelik önemli bir adım. Belediye ekiplerince yapılan bu çalışmalar, hem yaya hem de araç trafiğinin daha güvenli hale getirilmesini sağlamakla kalmayıp, hem araçlar hem de yayalar daha rahat ve güvenli bir şekilde hareket edebilecekler.

Terfi merkezindeki motor bakımı yapıldı

Küçükkuyu Belediyesi'nin su yönetim sistemlerinin önemli parçalarından biri olan terfi merkezindeki 75 KW motorun fanı ve bakımları yapıldı.

Sokak temizlikleri ve ot biçme çalışmaları

Çaldıran Sokak ile birlikte Yatırım 1, 2, 3 ve 4. Sokaklar, Dumlupınar Caddesi ve Gözde 2. Sokak'ta gerçekleştirilen temizlik çalışmaları, bölgedeki çevre düzenlemesi ve estetik görünüm açısından önemli bir adım. Küçükkuyu Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün cadde ve sokaklarda yapığı ot biçme çalışmaları, kent estetiği açısından çok önemli.

Mıhlı Mahallesi'nde kanalizasyon hattı yenileniyor

Küçükkuyu Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “Mıhlı Mahallesi'nde mevcut kanalizasyon hattının yenileme çalışmalarının devam ediyor. Belediyemizce yapılan bu proje, bölgenin altyapı sorunlarını çözmeyi ve su yönetimini daha etkili hale getirecek. Eskiyen ve hasar gören kanalizasyon hatlarının yenilenmesi, çevre ve halk sağlığını koruma açısından büyük önem taşıyor” denildi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş