Küçükkuyu Belediyesi'nden halkına yeni hizmet Address Küçükkuyu

Küçükkuyu Belediye Başkanı A. Muttalip Gürel, göreve geldiği günden bu yana belde halkı için önemli projelere imza atmaya devam ediyor.

1232

31 Mart Yerel Seçimlerinde Küçükkuyu Belediye Başkanlığına seçilen A. Muttalip Gürel, yaptığı çalışmalarla göz doldurmaya devam ediyor. Bu çalışmalardan biri de Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne ait olan ve bölge halkı tarafından belediye düğün salonu olarak bilinen yeri belediye bünyesine katarak önemli bir engeli daha aşması oldu.

"Address Küçükkuyu’yu belediyemize kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz"

Küçükkuyu Belediyesi’nin sosyal medya üzerinden yapılan açıklamasında, belediyeye kazandırılan bu yerin duyurusunu yapan Küçükkuyu Belediye Başkanı A. Muttalip Gürel, açıklamasında şunları söyledi; “Değerli Küçükkuyulular, göreve gelişimizin ilk haftalarında, mülkiyeti Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne ait olan ve hemşehrilerimiz tarafından Belediye Düğün Salonu olarak bilinen yerin yanında, deniz cephesi bulunan Address Küçükkuyu’yu belediyemize kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bugün itibariyle hizmete giren işletmemiz, Küçükkuyumuza hayırlı olsun. Bu süreçte emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma ve destek veren herkese içten teşekkürlerimi sunarım. Sizleri en kısa zamanda bu güzel mekanda ağırlamaktan mutluluk duyacağız” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş