havadurum

Kübra Dizisi Ne Anlatıyor? Hangi Kitaptan Uyarlama? İşte Çağatay Ulusoy’un Yeni Macerası!

Netflix’in yeni dizisi Kübra, Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı gizemli bir macera sunuyor. İstanbul’un arka sokaklarında yaşayan Gökhan’ın, telefonuna gelen mesajlarla başlayan sıra dışı bir yolculuğa çıkması anlatılıyor. Kübra dizisi, 18 Ocak’ta Netflix’te başladı.

3762

Kübra dizisi, Netflix’te yayınlanan Türk yapımı bir dizidir. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aslıhan Malbora ve Ahsen Eroğlu’nun yer aldığı dizinin yönetmenliğini Yağmur Taylan ve Durul Taylan yapmaktadır. Dizinin konusu, İstanbul’un arka sokaklarında yaşayan ve sevdiği kadınla evlenmek için hayatını düzene sokmaya çalışan Gökhan’ın, telefonuna gelen gizemli mesajlarla başlayan macerasını anlatmaktadır.

Netflix’in yeni dizisi Kübra, oyuncu kadrosu ve gizemli konusuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı dizide, arka sokaklarda yaşayan genç bir adamın, telefonuna gelen mesajlarla başlayan sıra dışı bir yolculuğa çıkması anlatılıyor. Peki, Kübra dizisi ne zaman başlayacak, nerede izlenecek, konusu ne? İşte, Kübra dizisi hakkında merak edilenler…

Kübra Dizisi Ne Zaman Başladı?

Kübra dizisi, 18 Ocak 2024 Perşembe günü Netflix’te yayınlanmaya başladı. Dizinin ilk sezonun 8 bölüm oldu. Dizinin tanıtım fragmanı ise büyük ilgi gördü.

Kübra Dizisi Nerede Yayınlanıyor?

Kübra dizisi, dijital bir platform olan Netflix’te izlenebilecek. Netflix aboneleri, diziyi istedikleri zaman ve cihazda izleyebilecekler. Netflix, Türkiye’de aylık 41,99 TL’den başlayan fiyatlarla hizmet veriyor.

Kübra Dizisi Konusu Ne?

Kübra dizisinin konusu, İstanbul’un arka mahallelerinden birinde yaşayan ve sevdiği kadınla evlenmek için hayatını düzene sokmaya çalışan Gökhan’ın hayatının, telefonuna gelen mesajlarla bir anda değişmesiyle başlıyor. Üyesi olduğu sanal bir uygulamada yer alan ‘Kübra’ isimli hesaptan gelen ilk mesaj: ‘Sen farklısın.’ oluyor. Başlangıçta mesajı umursamayan Gökhan, zamanla mesajın neden kendine atıldığını ve kimin tarafından atıldığını anlamaya başlıyor. Beklenmedik olaylar hakkında bilgi ve uyarı veren Kübra’nın kim olduğunu anlamak Gökhan için zorlu bir yolculuğa dönüşüyor. Üstelik bu yolculukta destekçileri kadar düşmanları da oluyor! Gökhan, bir anda kendisini ‘Karanlık ve aydınlığın savaşı’ olarak gördüğü savaşın tarafı olarak buluyor.

Kübra Dizisi Oyuncuları Kimler?

Kübra dizisinin oyuncu kadrosunda, Türk sinema ve televizyon dünyasının tanınmış isimleri yer alıyor. Dizinin başrolünde, Gökhan karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy var. Ulusoy, daha önce Netflix’te yayınlanan Hakan: Muhafız dizisinde de rol almıştı. Kübra dizisinde, Gökhan’ın sevgilisi olan Zeynep karakterini Aslıhan Malbora, Gökhan’ın arkadaşı olan Elif karakterini ise Ahsen Eroğlu oynuyor. Dizinin diğer oyuncuları arasında Ahmet Mümtaz Taylan, Nazan Kesal, Cihan Talay, Aytek Şayan, Cemalettin Çekmece ve Erdem Şenocak gibi isimler bulunuyor.

Kübra Dizisi Uyarlama mı?

Kübra dizisi, Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanıyor. Roman, 2019 yılında yayınlanmış ve okurların beğenisini kazanmıştı. Romanın yazarı Afşin Kum, aynı zamanda dizinin senaryosunu da yazıyor.

Kübra Dizisi Nerede Çekiliyor?

Kübra dizisinin çekimleri, İstanbul’da gerçekleştiriliyor. Dizinin çekimlerinin yapıldığı yerler arasında İstanbul’un Beyoğlu, Karaköy, Taksim, Balat, Beşiktaş, Eyüp, Sarıyer, Kadıköy ve Üsküdar gibi ilçeleri olduğu biliniyor.

Kübra Dizisi Hakkında Diğer Bilgiler

Kübra dizisinin yönetmenliğini, Yağmur Taylan ve Durul Taylan kardeşler yapıyor. Taylan kardeşler, daha önce Muhteşem Yüzyıl, Vatanım Sensin, Şahsiyet, Masum ve Bir Başkadır gibi başarılı yapımlarda da görev almışlardı. Kübra dizisinin yapımcılığını ise Onur Güvenatam üstleniyor. Güvenatam, Netflix’in ilk Türk yapımı olan Hakan: Muhafız dizisinin de yapımcısıydı.

Kübra dizisi, Netflix’in Türkiye’de yayınlanan 11. orijinal dizisi olacak. Netflix, Türkiye’de daha önce Hakan: Muhafız, Atiye, Aşk 101, Rise of Empires: Ottoman, Bir Başkadır, 50m2, Fatma, Ethos, Love 101 ve The Gift gibi dizileri izleyiciyle buluşturmuştu.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş