havadurum

Koruyucu malzemeler ve ihtiyaç paketleri teslim edildi

1019

 Coronavirüs salgın tehdidi devam ederken, salgını yayılmasına yönelik tedbir ve mücadele de devam ediyor. ÇOMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi için diktirilen koruyucu tulum ve hasta başı kullanılabilecek tansiyon aletleri, Belediye Başkan Yardımcıları Rebiye Turan Ünüvar ve M. İrfan Mutluay tarafından hastane personeline teslim edildi. Çanakkale Belediyesi tarafından ekonomik gücü olan vatandaşların durumu olmayan vatandaşlara yardım ettiği dayanışma paketleri de ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

  
“Koruyucu malzemeler Mutluay ve Ünüvar tarafından teslim edildi”
Sağlık çalışanlarına yapılan destekle ilgili açıklamada; “COVID-19 salgınına karşı çalışmalarını sürdüren Çanakkale Belediyesi, sağlık çalışanlarına da destek verdi.  Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınına karşı mücadele eden sağlık çalışanlarına destek olmak amacı ile ÇOMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi için diktirilen koruyucu tulum ve hasta başı kullanılabilecek tansiyon aletleri, Belediye Başkan Yardımcıları Rebiye Turan Ünüvar ve M. İrfan Mutluay tarafından hastane personeline teslim edildi” denildi. 
 
“Hemşerilerimizin vereceği destek daha fazla”
Dayanışma paketlerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığı belirtilen açıklamada; “COVID-19 salgını nedeniyle işsiz kalan, çalışamayan, ekonomik sıkıntıları büyüyen vatandaşlarımıza el birliği ile ulaşıyoruz.  Belediye olarak; ekonomik gücü olan ile ihtiyaç sahibi kentlilerimiz arasında köprü olup, siz değerli hemşerilerilerimizin vereceği destek ile daha fazla "Dayanışma Paketi"ni ihtiyaç sahibi kentlilerimize ulaştırıyoruz. 444 17 17  No’lu telefon numarasını arayarak Çağrı Merkezimizden bize ulaşabilirsiniz” denildi.
(Zeynep Kocaman)
Paylaş