Kordon ve Zafer Meydanı’na kapsamlı temizlik

Çanakkale Belediyesi, kent genelinde kapsamlı temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kordon ve Zafer Meydanı gibi yoğun bölgelerde tazyikli su ile yıkama işlemleri gerçekleştirildi.

854

Çanakkale Belediyesi, kent genelinde sürdürülen temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yapılan açıklamada, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin rutin temizlik faaliyetlerine ek olarak kapsamlı yıkama ve dezenfekte işlemlerimde yapılıyor.Özellikle evsel ve ambalaj atık konteynerlerinin yanı sıra, Kordon ve Zafer Meydanı gibi yoğun bölgelerde tazyikli su ile yıkama çalışmaları yaptı.

Çanakkale Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce, kent genelinde detaylı temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor. Rutin olarak sürdürülen çalışmalar doğrultusunda, evsel ve ambalaj atık konteynerlerinin yıkama ve dezenfekte işlemlerinin yanı sıra, Kordon bölgesinde granit yıkama, Zafer Meydanı’nda tazyikli su ile yıkama çalışmaları gerçekleştirildi” ifadesine yer verildi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş