havadurum

Konyaspor, Fenerbahçe’nin Eski Yıldızı Dirk Kuyt’ı Teknik Direktör Olarak Getiriyor

Konyaspor, teknik direktörlük görevi için Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Dirk Kuyt ile her konuda anlaştı. Hollandalı teknik adam, Adana Demirspor maçında takımın başında olması bekleniyor

1156

Konyaspor, teknik direktörlük görevi için Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Dirk Kuyt ile her konuda anlaştı. Hollandalı teknik adam, Adana Demirspor maçında takımın başında olması bekleniyor.

Konyaspor’da Teknik Direktör Arayışı

Konyaspor, Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda 3-0 yenildiği Gaziantep FK maçının ardından teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayırmıştı. Yeşil-beyazlı ekip, yeni teknik direktörünü belirleme noktasında acele etmeyerek birçok isimle görüşmüştü. Ancak, aradığı ismi yabancı bir hocada buldu.

Dirk Kuyt ile Prensipte Anlaşıldı

Konyaspor, teknik direktörlük görevi için Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Dirk Kuyt ile prensipte anlaştı. Hollandalı teknik adam, ülkemizde daha önce Fenerbahçe forması giymiş ve önemli başarılara imza atmıştı. Kuyt, kariyerini Feyenoord’da bitirdikten sonra teknik direktörlük hayatına başlamış ve son olarak Hollanda 2. Lig ekibi ADO Den Haag’ı çalıştırmıştı.

Kuyt ile ilk görüşmeyi sportif direktör Ali Çamdalı gerçekleştirdi. Hollandalı ile yapılan görüşmelerde önemli ölçüde anlaşma sağlandığı iddia edildi. Kuyt’ın yardımcısı ise Ersan Parlatan olacak. Kuyt’ın Adana Demirspor maçında takımın başında olacağı bilgisi yer aldı.

Konyaspor’un Hedefleri

Konyaspor, Dirk Kuyt hamlesiyle birlikte Süper Lig’de büyük yankı uyandırdı. Yeşil-beyazlı ekip, Türkiye’yi tanıdığı için Kuyt’ın tercihini yaptı. Konyaspor’un hedefi, Avrupa kupalarına katılacak bir kadro kurmak ve ligde üst sıralarda yer almak. Bakalım Kuyt, Konyaspor’u nasıl bir yere taşıyacak? (Haber Merkezi)

Paylaş