havadurum

Kocaeli Karamürsel'de Taksici Cinayeti Şüphelisi Tutuklandı

Kocaeli'de dün taksi şoförü Murat Karaca'yı silahla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan M.G'nin tutuklandı.

5240

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde yaşanan taksici cinayeti, hızla çözülmeye devam ediyor. Şüpheli, taksi şoförünü silahla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. Bu üzücü olay, mahallede büyük bir üzüntü yaratmış ve halk arasında adalet taleplerini artırmıştı.

Şüpheli Tutuklandı

4 Temmuz Mahallesi Çiftlik Sokak'ta dün taksi şoförü Murat Karaca'yı silahla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan M.G'nin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Nöbetçi sulh ceza hakimliğince yapılan karar sonucunda şüpheli tutuklandı.

Cenaze Töreninde Duygusal Anlar Yaşandı

Karamürsel Devlet Hastanesi morgundan alınan Karaca'nın cenazesi, Akpınar Camisi'nde kılınan namazın ardından mahalle mezarlığına defnedildi. Taksici Karaca'nın yakınları ve dostları, cenaze töreninde duygusal anlar yaşadılar.

Cinayetin Detayları

Dün, 4 Temmuz Mahallesi Çiftlik Sokak'ta 41 T 6018 plakalı taksinin sürücüsü Murat Karaca (45), uğradığı silahlı saldırı sonucunda yaşamını yitirmişti. Olaya ilişkin şüpheli M.G. gözaltına alınmış ve emniyet tarafından yapılan işlemlerin ardından mahkemeye sevk edilmişti. Cinayetin detayları hala soruşturulmaya devam ediyor.(AA)

Paylaş