havadurum

Kocaeli’de P&G Fabrikası’na Silahlı Saldırı: Rehine Krizi

Kocaeli’nde kimliği belirsiz bir kişi, elinde silahla P&G fabrikasına girdi ve İsrail’in Gazze’ye saldırılarını protesto etmek için fabrikadakileri rehin aldı.

1184

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde ABD firması olan P&G fabrikasının ana binasına silahlı bir kişi girdi. Şüpheli, fabrikadakileri rehin aldı. Olay yerine özel harekat polisleri sevk edildi.

Saldırganın Amacı Gazze’yi Protesto Etmek

Gebze’de bugün saat 15.00 sıralarında kimliği belirsiz bir kişi, elinde silahla P&G’ye ait fabrikanın ana binasına girdi. Şüpheli, iddiaya göre İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla fabrikadakileri rehin aldı. Saldırganın kaç kişiyi rehin aldığı ve ne talepleri olduğu henüz bilinmiyor.

Bölgeye Özel Harekat Polisleri Yönlendirildi

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da bilgi almak üzere bölgeye hareket etti. Ayrıca fabrika önüne özel harekat polisleri yönlendirildi. Fabrikanın bulunduğu cadde araç ve yaya geçişine kapatıldı. Olay yerinde güvenlik önlemleri alındı. Rehine krizinin nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş