havadurum

Koç-Teke Panayırı Gönen'de renkli görüntüler oluşturdu

Gönen Ticaret Borsası'nda düzenlenen Koç-Teke Panayırı, 25 ilden gelen küçükbaş hayvan üreticilerini bir araya getirdi. Panayır, ilçenin ekonomik ve sosyal hayatına katkı sağladı.

1227
Gönen Ticaret Borsası'nda ikinci kez düzenlenen Koç-Teke Panayırı, 25 ilden gelen üreticilerin katılımıyla renkli görüntüler oluşturdu. Panayırda koç ve teke alışverişi yapıldı, yarışmalar düzenlendi, ödüller dağıtıldı. Panayırın açılışına il protokolü de katılarak üreticilere destek verdi. Panayır, ilçenin ekonomik ve sosyal hayatına katkı sağladı.

Panayırın açılışı il protokolü tarafından yapıldı

Kapalı Hayvan Pazar Alanı'nda gerçekleştirilen panayırın açılışına, İlçe Kaymakamı Arslan Yurt, Gönen Belediye Başkan Vekili Özgür Dönmez, Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, Gönen Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Mutlu, Ticaret Odası Başkanı İsmail Mutlu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Serkan Akça ve diğer ilgililer katıldı. Açılışta konuşan Yurt, panayırın ilçeye canlılık getirdiğini belirtti. Dönmez de panayırın küçükbaş hayvan üreticilerine fayda sağlayacağını ifade etti.

Üreticiler stantları gezdi ve hayvanlarını sergiledi

Panayırda 25 ilden gelen koç ve teke üreticileri, stantlarını kurarak hayvanlarını sergiledi. Üreticiler, panayırda hem hayvan alışverişi yaptı hem de diğer üreticilerle bilgi paylaşımında bulundu. Panayırda ayrıca çeşitli yarışmalar düzenlendi. En iyi koç ve teke yarışmasında dereceye giren üreticilere ödülleri verildi. Panayır, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.
(AA)
Paylaş