Kızoğlu’na büyük destek

Çanakkale Belediyesi’nin Ekim ayı meclis toplantısında 6’ncı maddesinde yer alan Cevatpaşa Mahallesi’nde bulunan bazı yerlerin satışı için karar alınmıştı. Kararın açıklanmasının ardından Cevatpaşa Mahallesi Muhtarı Evren Kızoğlu, satış kararının iptali için imza kampanyası başlattı. Muhtar Kızoğlu’na Çanakkale Muhtarlar Derneği Başkanı Ufuk Göçoğlu, birçok muhtar ve vatandaşlar destek verdi.

174

Çanakkale Belediyesi, Ekim ayı meclis toplantısında içerisinde Cevatpaşa Mahalle Muhtarlığının da bulunduğu bazı yerlerin satışı için karar almıştı ve satış için encümene oy çokluğu ile yetki verilmişti. Kararın açıklanmasının ardından Cevatpaşa Mahallesi Muhtarı Evren Kızoğlu, satış kararının iptali için imza kampanyası başlattığını açıklamıştı. Muhtar Evren Kızoğlu’na, Çanakkale Muhtarlar Derneği Başkanı Ufuk Göçoğlu, 52 köy muhtarı, 7 mahalle muhtarı, 3 belde muhtarı ve vatandaşlar destek verdi.

“Aynı şekilde kullanıma devam etmesinden yanayız”

Cevatpaşa Mahallesi Muhtarlığı’nın önünde konuşan Muhtar Eren Kızoğlu“3 Ekim tarihinde Belediye Meclis’imizde alınan karar doğrultusunda arkamda görmüş olduğunuz çocuk parkının da içinde olduğu yeşil alan satış yetkisi encümene verildi. Biz de mahalle sakinlerimize çağrıda bulunduk. Buranın satılmasına karşı alınan kararın iptali için dilekçe hazırladık. Buranın aynı şartlarda kullanıma devam etmesinden yanayız. İmza kampanyamız Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri sabah 8 akşam 8 olmak üzere devam edecek. Cevatpaşa Mahalle Muhtarlığı’na gelerek vatandaşlarımız destek olabilirler” dedi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş