havadurum

Kızılcık Şerbeti’nde Ömer Ölüyor mu? Dizide Şok Ayrılık!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer karakterinin ölüp ölmeyeceği merak konusu oldu. Dizide Ömer’e hayat veren Barış Kılıç’ın başka bir diziyle anlaştığı iddia edildi. Kızılcık Şerbeti’nde Ömer’in akıbeti ile ilgili tüm detaylar haberimizde…

2199

Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer karakterinin ölüp ölmeyeceği merak konusu oldu. Dizide Ömer’e hayat veren Barış Kılıç’ın başka bir diziyle anlaştığı iddia edildi. İşte Kızılcık Şerbeti’nde Ömer’in akıbeti ile ilgili tüm detaylar…

Kızılcık Şerbeti dizisi, Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu gibi isimler yer alıyor. Dizinin ikinci sezonunda Ömer karakterinin hastalığı ortaya çıkmış ve bunu aile üyelerinden saklamayı başarmıştı. Ömer, Kıvılcım’dan uzaklaşmak ve onun üzülmesini engellemek için ona artık onu sevmediğini söylemiş ve hayatında başka birinin olduğunu göstermeye çalışmıştı. Peki, Kızılcık Şerbeti’nde Ömer ölüyor mu? Barış Kılıç diziden ayrılıyor mu?

Kızılcık Şerbeti’nde Ömer Ölüyor mu?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer karakterinin ölüp ölmeyeceği merak konusu oldu. Dizinin ikinci sezonunda hastalığı ortaya çıkan ve bunu aile üyelerinden saklamayı başaran Ömer, sonunda yeniliyor. Dizide Ömer’e hayat veren Barış Kılıç’ın başka bir diziyle anlaştığı iddia edildi. Medya kulislerinden sızan bilgiye göre Ömer karakteri diziye ölerek veda edecek. Ömer’in ölümü, dizideki diğer karakterleri de derinden etkileyecek.

Barış Kılıç Kızılcık Şerbeti’nden Ayrılıyor mu?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer karakterine hayat veren Barış Kılıç’ın diziden ayrılacağı iddia edildi. Barış Kılıç’ın yeni bir dizi projesi için görüşmeler yaptığı ve Kızılcık Şerbeti’nden ayrılmak istediği söylendi. Barış Kılıç’ın yeni dizisi ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Barış Kılıç, daha önce de Kurtlar Vadisi, Karadayı, Muhteşem Yüzyıl, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi dizilerde rol almıştı.

Kızılcık Şerbeti Dizisi Hakkında

Kızılcık Şerbeti dizisi, Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu gibi isimler yer alıyor. Dizinin konusu şöyle: Kıvılcım, hayatını kaybeden annesinin vasiyeti üzerine, babasının yanına gider. Babası Abdullah Ünal, zengin bir iş adamıdır. Kıvılcım, babasının evinde yeni bir hayata başlar. Ancak babasının evlendiği kadın Sema ve onun oğlu Metehan, Kıvılcım’ı istemezler. Kıvılcım, babasının kardeşi Ömer ile yakınlaşır. Ömer, Kıvılcım’a destek olur. Ancak Ömer’in hastalığı, onların arasına engel olur. Kıvılcım, Ömer’i kaybetmekten korkar. Kızılcık Şerbeti dizisi, her cuma saat 20.00’de Show TV’de yayınlanıyor. (Erhan Taylan)

Paylaş