havadurum

Kızılay’dan Vali Aktaş’a Ziyaret

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Kızılay Kan Bağış Merkezi yetkililerini ağırladı. Ziyarette, Kızılay’ın “Birbirimize Candan Bağlıyız” kampanyası hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

693

Çanakkale Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Muammer Eçier ve Kan Bağışçısı Kazanım Sorumlusu Çiğdem Taşçı, Vali İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret ederek, Kızılay’ın kan bağışı faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.

Kan Bağışı Faaliyetleri Anlatıldı

Kızılay’ın, düzenli kan bağışı bilincini artırmak için “Birbirimize Candan Bağlıyız” sloganıyla başlattığı ulusal kampanya kapsamında, vatandaşların kan bağışına katılımını teşvik ettiklerini belirttiler.

Vali Aktaş’tan Destek Çağrısı

Vali İlhami Aktaş da, kan bağışının toplum için çok önemli bir konu olduğunu vurgulayarak, Kızılay’ın bu konudaki çalışmalarını takdir ettiğini söyledi. Vali Aktaş, vatandaşları da Kızılay Kan Merkezi’ne gelerek “Birbirimize Candan Bağlıyız” kampanyasına destek vermeye davet etti. Ziyaret sonunda, Vali Aktaş, Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Muammer Eçier ve Kan Bağışçısı Kazanım Sorumlusu Çiğdem Taşçı’ya çalışmalarında başarılar dileyerek, teşekkür etti.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş