Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında gündem oldu! Süleyman Çakır kaçıncı bölümde öldü?

Oktay Kaynarca'nın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan 'Kurtlar Vadisi' sorusu sosyal medyada gündeme oturdu. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan sorunun cevabı ne? İşte detaylar…

1487

Kim Milyoner Olmak İster yarışma programı dün akşam izleyicilerle buluştu. İzleyicilerin merakla beklediği yarışmada sorulan Kurtlar Vadisi sorusu sosyal medyada araştırılmaya başlandı. Yarışmaya katılan Kayra Özyar isimli yarışmacının karşısına, "43. bölümde vuruldu, 45. bölümde öldü" diyen bir 'Kurtlar Vadisi' hayranının bahsettiği karakter hangisidir?" sorusu geldi.

Kim Milyoner Olmak İster’de sorulan soru ne?

Oktay Kaynarca’nın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan soru şöyle;

43. bölümde vuruldu, 45. bölümde öldü" diyen bir 'Kurtlar Vadisi' hayranının bahsettiği karakter hangisidir?

A - Polat Alemdar

B - Süleyman Çakır

C - Memati Baş

D - Abuzer Kömürcü

Yarışmacı soruya, 'B- Süleyman Çakır' cevabını vererek doğru cevabı buldu.

Süleyman Çakır kimdir?

Kurtlar Vadisi dizisinin en sevilen karakterlerinden olan Süleyman Çakır’ı Oktay Kaynarca canlandırdı. Süleyman Çakır, Laz kökenlidir. 7 yaşındayken gözü önünde babasının vurulduğunu görmüştür ve babasının ölümünden sonra nohut pilav satmıştır. Kardeşi ve annesine bakan Süleyman Çakır bazı olaylar nedeniyle cezaevine düşer. Burada kabadayı dünyasındaki isimlerle yolu kesişir ve o da yer altı dünyasının içine girmiştir.

Çakır dizide, uyuşturucuya savaş açmıştır. Mafya dünyası içerisinde ismi duyulan Çakır’a genç yaşta İstanbul sefirliği verilmiş ve bunun ardından gözler onun üzerindedir. Kurtlar Vadisi’nin ana karakteri Polat ile birtakım işler yapan Çakır işinde ilerleyerek bazı zorluklar yaşar. Bu sırada tavırları düşmanları tarafından olumsuz karşılanmaya devam eder. Bu şekilde birçok düşman edinen Çakır, Cerahpaşalı Halit ile ters düşer. Hain bir pusuda Halit tarafından öldürülen Çakır hastanede hayatını kaybetmiştir. Çakır, 43’üncü bölümde vurulur ve 45’inci bölümde hayatını kaybeder.

(GÖKHAN ÖZKURNAZ)
Paylaş