havadurum

Kıbrıs Gazisi Kerim Altınışık Dualarla Ebediyete Uğurlandı

Gelibolu'da yaşayan ve uzun yıllar önce Kıbrıs Barış Harekâtı'na katılan gazimiz Kerim Altınışık, son yolculuğuna uğurlandı.

875

Gelibolu, Çanakkale'de hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Kerim Altınışık için bugün duygusal bir veda gerçekleşti. Cenaze törenine katılım yüksek oldu.

Vali ve Üst Düzey Yetkililerin Katılımıyla Son Veda

Öğle namazına müteakip Gelibolu Merkez Büyük Camii'nde düzenlenen cenaze namazı, şehit Kerim Altınışık için dualarla gerçekleşti. Vali İlhami Aktaş'ın yanı sıra 2. Kolordu Komutanı Tümgeneral Rasim Yaldız, Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı, Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, ve diğer birçok üst düzey yetkili ve vatandaşlar, cenaze namazında hazır bulundu.

Kıbrıs Gazisi Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı

Cenaze namazının ardından Kıbrıs Gazisi Kerim Altınışık'ın naaşı, Gelibolu Alaattin Kalfa Kabristanlığı'na götürülerek dualar eşliğinde defnedildi. Vali İlhami Aktaş, merhuma Allah'tan rahmet dileyerek ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

Toplumsal Katılımın Yüksek Olduğu Anlamlı Bir Veda

Gelibolu halkının yoğun katılımıyla gerçekleşen tören, şehit Kerim Altınışık'ın vatan için gösterdiği fedakarlığın ve hizmetin toplumda ne kadar büyük bir değer olduğunu bir kez daha gösterdi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş