Kepez’de iki başkandan birlik mesajı

Çan’ın kurtuluşunun 102. yıl dönümü, Kepez’de düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Belediye başkanları birlik ve beraberlik mesajları verirken, Çan KAHOT’un halk oyunları gösterisi büyük ilgi gördü.

478

Çan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü, düzenlenen etkinliklerle hem ilçede hem de Kepez’de büyük bir coşku ile kutlandı. Kepez Çanlılar Derneği’nin öncülüğünde, Kepez Belediyesi ve Çan Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirilen program, Çanakkale Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) yanındaki Musaaddin Kapucu Koruluğu’nda yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Kepez’de Çan’ın kurtuluşu kutlamalarına büyük ilgi vardı

Kepez’de düzenlenen kutlama programına, Kepez ve Çanakkale’de yaşayan Çanlıların yanı sıra, ilçeden gelen vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Programa; Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz, CHP Çan İlçe Başkanı İlhan Demiral ve CHP’li il genel ve belediye meclis üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Çan’ın tarihi ve kültürel mirasını yansıtan bu önemli gün, birlik ve beraberlik mesajlarıyla doluydu.

Çan KAHOT gösterisi büyük alkış aldı

Etkinlikte, Çan Kazdağı Halk Oyunları Topluluğu Spor Kulübü (Çan KAHOT) da sahne alarak, yöresel halk oyunlarıyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Büyük alkış toplayan gösteri, Çan’ın kültürel zenginliğini izleyenlerle buluşturdu.

Başkanlar birlik ve beraberlik mesajı verdi

Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, yaptığı konuşmada, “Kepez Çanlılar Derneği'nin düzenlediği Çan'ın Kurtuluşu programında yerimizi aldık. Coşkumuz ve birlikteliğimiz ile bu şehrin güzel insanları her yerde bir arada. Teşekkürler Kepez” diyerek, organizasyonun önemine dikkat çekti.

Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan ise, “Çan’ımız canımızın kurtuluş yıldönümü töreninde buluştuk. Teşekkürler Kepez Çanlılar Derneği” sözleriyle, bu anlamlı etkinlikte yer almanın kendisi için büyük bir onur olduğunu vurguladı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş