havadurum

Kentte bayram temizliği sürüyor

Çanakkale Belediyesi tarafından yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla kentte genel temizliği sağlamak amacıyla programlanan bayram temizliği devam ediyor.

465

Kent genelinde cadde ve sokaklarda kapsamlı temizlik yapılması hedefiyle Çanakkale Belediyesi tarafından 10 Haziran Pazartesi günü başlatılan bayram temizliği çalışmaları sürüyor.

Şehit Gürol Caddesi (Havaalanı Kavşağı-İbrahim Bodur Lisesi arası) ile Atatürk Caddesi (İbrahim Bodur Lisesi-Müze Kavşağı arası) noktalarında başlatılan çalışmalar; 11 Haziran Salı günü Tuğsavul Caddesi (Çataltepeliler Lokali – Bayrak Sokak) – Bahriye Üçok Caddesi (Bayrak Sokak – Bayır Yoğurt önü) noktalarında, 12 Haziran Çarşamba günü ise İnönü Caddesi'nde (Bayır Yoğurt – Endüstri Meslek Lisesi önü) yürütüldü.

Çalışmalar kapsamında cadde ve sokaklar süpürge ve yıkama araçları ile temizlenirken, eş zamanlı olarak kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarında kanal temizliği de yapıldı.

Çanakkale Belediyesi 13-14 Haziran tarihlerinde de devam edecek bayram temizliğinin kapsamlı bir şekilde yürütülmesi amacıyla vatandaşlardan programda yer alan tarihlerde, belirlenen bölgelerde araç parkı yapmayarak çalışmalara katkı sunmalarını istedi.

Bayram Temizliği Programı (09.00-12.00 Saatleri Arasında)

13 Haziran Perşembe – Pirireis Caddesi (116 Jandarma – Kordon)

14 Haziran Cuma – Ahmet Piriştina Caddesi (Barış Caddesi Kavşağı – Cevatpaşa Ortaokulu) – Demokrasi Caddesi – Barış Caddesi

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş