Kent Konseyi yönetiminden ÇTB’ye ziyaret

Kent Konseyi’nin geçtiğimiz hafta gerçekleşen seçimle göreve gelen Başkanı Halit Kubilay Fırat ve Yönetim Kurulu Üyesi Atalay Seçkin, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz’i ziyaret ederek, yeni yönetimin vizyonunu paylaştı.

165

Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Halit Kubilay Fırat ve Yönetim Kurulu Üyesi Atalay Seçkin, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz’i ziyaret etti.

Başkan Abdullah Deniz, Çanakkale Kent Konseyi yeni Başkanı Halit Kubilay Fırat ve Yönetim Kurulu Üyesi Atalay Seçkin ile bir süre görüşerek sohbet etti.

ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ziyarete ilişkin şunları belirtti; “Çanakkale Kent Konseyinin geçtiğimiz hafta gerçekleşen Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısında seçilen yeni başkanı Sayın Halit Kubilay Fırat ve yeni yönetimini öncelikle tebrik ediyorum. Kent Konseyleri İlin gelişmesi için en önemli fikirlerin sunulduğu, sorunların çözüme kavuşması için ortak aklın harekete geçildiği önemli oluşumlardan biridir. Sizlerle önümüzdeki süreçte yapacağımız ortak projeler yerel yönetim ve sivil toplum işbirliğinin güzel bir örneğini sergileyecektir. Değerli kardeşimiz Halit Kubilay Fırat ve Yönetimine yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

(BÜLTEN)
Paylaş