Kent Konseyi Başkanı Fırat, Muhtarla bir araya geldi

Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Halit Kubilay Fırat, Çanakkale Merkez İlçe Muhtarları ile toplantıda bir araya geldi. Fırat; “Muhtarlarımız büyük bir öneme sahip. Muhtarlarımızla sıklıkla buluşarak, bu birlikteliği Çanakkale’nin gelişimi için kullanacağız" dedi.

164

Toplantıya Çanakkale Muhtarlar Derneği Başkanı Ufuk Göçoğlu, Barbaros Mahallesi Muhtarı Şaban Şahin, Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı Özgü Erol, Esenler Mahallesi Muhtarı Nazife Aydın, Cevatpaşa Mahallesi Muhtarı Evren Kızoğlu, İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Özkan Vural, Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Ramazan Muhtaroğlu ve Namık Kemal Mahallesi Muhtarı Cahit Sevim katıldı.

"Hep birlikte Çanakkale'nin gelişimine çaba harcayacağız"

Toplantıya ilişkin açıklama yapan Başkan Fırat, muhtarlar ile sık sık bir araya gelmeye devam edeceklerini ve enerjilerini Çanakkale'nin gelişimi için harcayacaklarını söyledi. Fırat, şu ifadeleri kullandı; "Çanakkale Kent Konseyi’nin en önemli yapıtaşlarından biri olan merkez muhtarlarımızla bir araya gelerek, güncel konuları değerlendirdik. Tüm muhtarlarımızla, Çanakkale’nin gelişimi ve çoğulcu demokrasi için aynı görüşte olmamızdan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Çanakkaleli hemşerilerimizin, hizmetlere ulaşabilmesi ve sorunlarını ifade edebilmesi için muhtarlarımız büyük bir öneme sahip. Muhtarlarımızla sıklıkla buluşarak, bu birlikteliği Çanakkale’nin gelişimi için kullanacağız “dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş