Kenan Işık'ın cenaze tören tarihi açıklandı

Tiyatro dünyasının önemli isimlerinden ve sunucu Kenan Işık’ın hayatını kaybettiği haberi büyük bir üzüntü yarattı. Almanya'da Schmieder Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi gören sanatçı, bu sabah İstanbul Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

659

Türk tiyatrosunun önemli isimlerinden ve sunucu Kenan Işık, 31 Temmuz'da toprağa verilecek. Bir süredir Almanya'da Schmieder Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi gören ve bu sabah İstanbul Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybeden Işık için, İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) bir tören düzenlenecek.

Kenan Işık için düzenlenecek tören, 30 Temmuz Salı günü saat 11.00'de İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Cenaze namazı ise 31 Temmuz Çarşamba günü Ankara Ahmet Hamdi Akseki Cami'nde öğle namazını müteakip kılınacak.

Törenin ardından Kenan Işık’ın cenazesi, Karşıyaka Mezarlığı’na defnedilecek. Türk sanat camiasının önemli bir kaybı olarak anılan Kenan Işık’ın ölüm haberi, sevenleri ve sanat camiası tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş