havadurum

Kaymakam Nebioğlu Köyleri Ziyaret Etti: Köylülerin Talepleri Dinlendi

Kaymakam Dr. Emre Nebioğlu, Çan ilçesinde yaptığı ziyaretlerle köylerdeki gelişmeleri yerinde inceledi. Bu ziyaretler kapsamında, Derenti, Yaykın ve Semedeli Köyleri'nde önemli incelemelerde bulundu.

720

Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, İlçe Jandarma Komutanı Kd. Ütgm. Levent Çalış ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Zübeyde Dinç ile birlikte Derenti, Yaykın ve Semedeli Köyleri'ne ziyaretler gerçekleştirdi. Bu incelemeler sırasında, köy muhtarları da hazır bulundu.

Kaymakam Dr. Emre Nebioğlu ve beraberindekiler, Derenti Köyü'nde 87 yaşındaki Fatma Teyze ile Yaykın Köyü'nde Şehit Ailesi Mehmet ve Şadiye Sarı'yı ziyaret etti. Bu ziyaretler sırasında köylülerin istek ve talepleri dinlendi ve onlara her zaman destek olunacağı belirtildi. Ayrıca, Semedeli Köyü'nde inşaatı devam eden İmam Lojmanı'nda da incelemelerde bulunuldu.

Kaymakam Nebioğlu, Derenti Muhtarı Ehliman Can, Yaykın Köyü Muhtarı Salih Çakır ve Semedeli Muhtarı Mehmet Sazlık ile bir araya gelerek köylerinin mevcut durumu hakkında bilgi aldı ve incelemelerde bulundu. Köy halkıyla yapılan bu görüşmeler, yerel yöneticilerin halklarına daha iyi hizmet sunma çabalarını yansıtıyor.

(Şerife Turhanlı)

Paylaş