Karacabey Ticaret Borsası’ndan ÇTSO’ya ziyaret

Karacabey Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret etti.

506

Karacabey Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan, Meclis Başkan Vekili Ali İhsan Aydın, Yönetim Kurulu Üyesi Aytaç Şahin, Meclis Üyesi İsmail Kaya ile Genel Sekreter Özer Yarışlı Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Bayramiç Ziraat Odası Başkanı Mesut Şen ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

“Çanakkale ve Karacabey, tarım ve hayvancılık başta olmak üzere birçok alanda benzer potansiyellere sahip”

Ziyaret hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Çanakkale ve Karacabey, tarım ve hayvancılık başta olmak üzere birçok alanda benzer potansiyellere sahip. Bu potansiyelleri en iyi şekilde değerlendirmek ve sürdürülebilir bir büyüme sağlamak için bilgi ve deneyim paylaşımının yanı sıra, ortak projeler geliştirme konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Karacabey Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Murad Bertan’a ziyaretleri için teşekkür ederim.” dedi.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş