Karabiga'da festival coşkusu başlıyor

Biga'nın kuzeydoğusundaki şirin belde Karabiga, 26-27 Temmuz tarihlerinde Kamp Karavan Festivali'ne ev sahipliği yapacak.

922

Biga'nın kuzeydoğusunda yer alan Karabiga, Marmara Denizi'nin güneyindeki şirin beldesi olarak, büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, "Muhteşem bir festivale başlıyoruz. Kamp Karavan Festivali ile birbirinden eğlenceli etkinlikler, konserler Karabiga sahilde sizleri bekliyor" diyerek festivalin coşkusunu paylaştı.

Festival programı oldukça zengin ve çeşitli etkinliklerle dolu. 26 Temmuz Cuma günü Karabiga sahilinde başlayacak etkinliklerde Çelik, Mansur Ark, Dj. Hakan Küfündür, Esnaf İşi ve Ceylan Müzik Orkestrası sahne alacak. 27 Temmuz Cumartesi günü ise Retrobüs, Dj. Ferhat Hakan, Dj Karavan Gürmesi, Cihan Ateş ve Mustafa Üzer, Nostaljik Taverna Tahsin Özkan Karabiga sahilinde belde halkına ve misafirlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Ayrıca festival kapsamında ödüllü beach voleybolu, ateş başı sohbetleri, köpük partisi, Holi Color Party, plaj futbolu, ödüllü halat çekme, ödüllü çuval yarışı, ödüllü dart turnuvası ve çocuklar için ücretsiz şişme oyunları gibi pek çok etkinlik festivale renk katacak.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş