Karabiga Bosna Hersek’te tanıtıldı

Bosna Hersek’te gerçekleşen turizm fuarına katılan Karabiga Belediyesi’nin standı, fuarın en çok ziyaret edilen alanı oldu.

423

Karabiga Belediyesi, Bosna Hersek’te gerçekleşen turizm fuarına katılarak ilçe tanıtımını yurt sınırları dışına taşıdı.

Konu ile ilgili olarak sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi “Karabigamızı tanıtmak ve temsil etmek için katıldığımız Turizm Fuarında standımızda birçok önemli bürokratı misafir ettik. Fuarın son gününde standımızda misafir ederek görüşmeler yaptığımız Ulusal Fuar Müdürü de en çok ziyaret edilen standın Karabiga Belediyesi standı olduğunu vurguladı ve uluslararası düzeyde binlerce kişinin katıldığı fuarı dolu dolu geçirmiş olduk.

Özellikle Belediye Başkanları ve Devlet yetkilileri ile yapmış olduğumuz görüşmelerin ardından Bosna Hersek’ten Karabiga’mıza ilk gezi turu 19 Eylül’de gerçekleşecek.

Karabiga’mızı her alanda tanıtmaya; tarihi, doğası ve turizmi ile marka bir kent yaratmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.”

Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi ayrıca Bosna Hersek programımız kapsamında Buzim Belediye Başkanı Mersudin Nanić’i makamında ziyaret etti. İkili turizm ve şehircilik konularında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş