Karabiga 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu hizmet vermeye başladı

Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun hizmet vermeye başladığını duyurdu.

277

Karabiga 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu hizmet vermeye başladı. Konu ile ilgili olarak sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Belediye Başkanı Ahmet Elbi “Bugün söz verdiğimiz bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Karabigamız için, bölgemiz için önemli olan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonumuz Karabiga’mızda hizmet vermeye başlamıştır. Üç gündür Karabiga’mızda ve bölgemizde hizmet veriyor. İstasyonumuzun ne kadar önemli olduğunu akşamki bir hastalık vakasında anlamış olduk. Ambulansımızın acil sağlık merkezinden çıkıp, hastanın evine varması sadece 3 dakikaydı. Bu da hayati önemi olan hastalıklarda ne kadar önemli olduğunu yaşamış olduk. Karabiga’mıza kazandırdığımız 112 İstasyonumuz hayırlı olsun.

Artık Karabiga’mızda 7/24 kesintisiz bir şekilde ambulansı ve tüm donanımı ile Hemşiresi ve doktoru ile 112 Acil İstasyonu hizmet vermeye başladı.

Bu süreçte başta Sağlık Bakanımız Sayın Kemal Memişoğlu’na, AK Parti Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Ayhan Gider’e, İl Sağlık Müdürümüz Sayın Gökhan Baştürk’e emekleri için teşekkür ediyorum.

Hemşerilerimizin ihtiyaçlarına yönelik çalışmaya, Karabiga’mıza değer katan çalışmalar için gece gündüz çalışmaya ilk günkü enerjimiz ile devam edeceğiz.” dedi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş