havadurum

Kara Dizisi Neden Final Yapıyor? Reytinglerde Beklenen Başarıyı Yakalayamadı!

Show TV’nin yeni dizisi Kara, reytinglerde istediği başarıyı yakalayamadı. Dizinin beşinci bölümü ile ekranlara veda edecek. Kara dizisi neden final yapıyor? İşte detaylar…

2659

Show TV’nin yeni dizisi Kara, beşinci bölümü ile ekranlara veda ediyor. Dizinin reytinglerde istenilen başarıyı elde edememesi final kararının sebebi oldu. Peki, Kara dizisi neden final yapıyor? Dizinin oyuncu kadrosu ve hikayesi nasıldı? İşte detaylar…

Kara Dizisi Hakkında

Kara dizisi, Show TV’de perşembe akşamları yayınlanan bir dram ve gizem dizisiydi. Dizinin başrollerini Öykü Karayel ve İlker Kaleli paylaşıyordu. Dizinin yönetmeni Ender Mıhlar, senaristleri ise Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay’dı. Dizinin yapımcısı ise Most Production’dı.

Dizinin konusu ise şöyleydi: Ailesinin hayatını karartanlardan hesap sormak için yola çıkan Kara, geçmişe ait sırları çözdükçe düşmanının kızı olan Zeynep’e daha çok yakınlaşıyordu. İntikam için çıktığı bu yolculuk ikisinin de kaderini birbirine bağlıyordu. İntikam ve aşk arasında yaşanacak büyük bir mücadeleye hazır mısınız?

Kara Dizisi Neden Final Yapıyor?

Kara dizisi, 21 Aralık 2023’te Arak ismiyle ekranlara gelmiş, daha sonra ise ismini Kara olarak değiştirmişti. Ancak dizinin isim değişikliği reytinglerde beklenen başarıyı getirmedi. Dizinin ilk bölümü 3.71 reyting ve 8.67 izlenme payı alırken, son bölümü 2.62 reyting ve 6.23 izlenme payı aldı. Bu rakamlar, Show TV’nin beklentilerinin altındaydı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Show TV, Ay Yapım imzalı Ne Gemiler Yaktım dizisinin ardından Kara dizisi için de final kararı aldı. Dizinin beşinci bölümü ile ekran macerası sona erecek.

Kara Dizisi Hayranlarından Tepki

Kara dizisinin final yapacağının duyurulması, dizinin hayranlarını üzdü. Sosyal medyada dizinin devam etmesi için kampanya başlatan hayranlar, dizinin bitmesine anlam veremediklerini belirttiler. Bazı hayranlar, dizinin oyuncu kadrosunun ve hikayesinin çok iyi olduğunu, dizinin hak ettiği değeri görmediğini ifade ettiler. Bazı hayranlar ise, dizinin isim değişikliğinin ve yayın gününün değişmesinin diziyi olumsuz etkilediğini düşündüklerini söylediler.

Kara dizisi hayranları, dizinin final yapmasını engellemek için Show TV’ye ve dizinin yapımcısına çağrıda bulundular. Ancak bu çağrıların sonuç verip vermeyeceği henüz belli değil.

Kara Dizisi Final Bölümünde Neler Olacak?

Kara dizisinin final bölümünde, Kara ve Zeynep arasındaki gerilim doruğa ulaşacak. Kara, Zeynep’in babasının ailesini öldüren kişi olduğunu öğrenecek. Zeynep ise, Kara’nın intikam peşinde olduğunu anlayacak. İkili arasında yaşanacak büyük yüzleşme, her şeyi değiştirecek. Kara, intikamını alabilecek mi? Zeynep, Kara’ya karşı nasıl bir tavır takınacak? Kara ve Zeynep’in aşkı son bulacak mı? Tüm bu soruların cevabı, Kara dizisinin final bölümünde ortaya çıkacak.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş